ULTIMA ORĂ Rapperul Nosfe nu prezenta urme de violență/Bărbatul a fost găsit mort de soție, în sufragerie/Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă/Artistul din Șatra Benz avea 37 de ani

ULTIMA ORĂ Rapperul Nosfe nu prezenta urme de violență/Bărbatul a fost găsit mort de soție, în sufragerie/Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă/Artistul din Șatra Benz avea 37 de ani

Rapperul Nosfe din Șatra Benz a murit, duminică, conform unui anunț făcut de trupa sa pe Facebook. Artistul avea 37 de ani și a făcut infarct în urma unui concert, a transmis Antena 3.

Bărbatul a fost găsit în sufragerie de soția sa. Pe corpul artistului nu existau urme de violență, susțin sursele G4Media.

Poliția Ilfov a transmis un comunicat în urma morții celebrului rapper:

  • ”La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează. Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv. S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”.

  • Reacția artiștilor la vestea tristă că Nosfe din Șatra Benz s-a stins din viață. Ce au transmis aceștia pe rețelele sociale
  • Darius Vlad Crețan, cunoscut în lumea muzicală sub numele de scenă Nosfe, s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani. Iată cum au reacționat artiștii din România, colegi ai săi de breaslă,la aflarea tristei vești.

    colaj foto cu nosfe la neatza cu razvan si dani și chefi la cutite

    Nosfe a murit la 37 de ani. Mai mulți artiști au ținut să transmită mesaje emoționante

    Nosfe s-a stins din viață, dar a lăsat în urma sa multe inimi frânte. Cântărețul în vârstă de 37 de ani a colaborat de-a lungul timpului cu mai mulți artiști celebri în România, printre care Ruby, Adda, Nane, Alexandra Stan, dar și mulți alții, prin colaborările trupei Șatra Benz, din care și el a făcut parte.

    Cum au reacționat artiștii la aflarea tristei vești că Nosfe s-a stins din viață la 37 de ani. Ce mesaje au publicat

    Vestea că Nosfe de la Șatra Benz a murit a zguduit o țară întreagă. Mulți artiști din România au rămas fără cuvinte la aflarea acestei vești triste. Ruby a făcut o mică declarație cu privire la acest subiect pentru spynews.ro , explicând faptul că nu i-a venit să creadă.

    ”Nu pot să cred, în secunda asta am aflat. Nu pot să cred, sunt în stare de șoc în momentul ăsta. Mi-a spus acum un prieten, am vorbit cu el la telefon alaltăieri, trebuia să avem filmări, trebuia să ne vedem. Aseara m-am uitat la studio la videoclip. Nu pot să cred. Familia lui săraca, copilul... ”, a declarat ea pentru sursa de mai sus.

    Dar nu este singura care a reacționat la acest anunț. Antonia a scris pe Instagram astfel: „Osihnește-te în pace”. Nane a ținut să scrie și el câteva cuvinte emoționante. „Nu-mi vine să cred că postez asta, fratele meu ? Nu găsesc cuvinte să spun nimic potrivit ? Love you for”.

    Alte nume cunoscute din lumea muzicală românească mai sunt Liviu Teodorescu, Luk Beats și Raluka.

    „Ne-am văzut acum 2 seri, și ieri ți-am cerut piesa aia de o aveam împreună, că trăseseși strofa la ea și m-a spart când am auzit-o. Nu mai apucam să o scoatem. Arată-le la îngeri cine-i cel mare G. te iubesc.”, a scris Liviu Teodorescu.

    Chef Florin Dumitrescu a ținut să transmită și el un mesaj cu privire la decesul lui Nosfe:

    Luk Beats a publicat un mesaj foarte emoționant pe rețelele sociale. Cei doi au lucrat la multe piese împreună:

    Alți artiști care au mai scris mesaje au fost Jo, Connect-r și Adda Baladda:

    „Doamne!!! Nu am cuvinte!!! Un om care a pus tot sufletul în muzica lui. Atât de muncitor și determinat. Am lucrat împreună. Am scos piese împreună… nu am cuvinte. Nu pot… Doamne! Drum lin către stele!”, a scris Adda.

    Și colegul său de trupă, Keed, a scris câteva cuvinte:

    „Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru Nosfe a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflăm într-o situație delicata și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!”, a scris Keed.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…