ULTIMA ORĂ Rareș Bogdan a fost ales prim-vicepreședintele PNL cu 98% din voturi!

ULTIMA ORĂ Rareș Bogdan a fost ales prim-vicepreședintele PNL cu 98% din voturi!

ULTIMA ORĂ Rareș Bogdan a fost ales prim-vicepreședintele PNL cu 98% din voturi!

Rareș Bogdan a fost ales prim-vicepreședintele PNL cu 98% din voturile exprimate de delegații liberali care au participat joi la Consiliul Național al partidului. Din cei 2769 de votanți, 2719 au votat pentru alegerea lui Rareș Bogdan în funcția de prim-vicepreședinte al partidului, 41 împotrivă și 9 voturi au fost nule.

 Rareș Bogdan s-a bucurat de susținerea lui Ludovic Orban, președintele PNL, care le-a spus delegaților că fostul moderator TV a făcut o ”promovare excepțională” pentru PNL după ce ”și-a abandonat cariera jurnalistică de succes” și că a fost ”zi și noapte în campanie” alături de el:

”Este o promovare la excepțional. Rareș a abandonat cariera jurnalistică de succes și a venit alături de noi pentru a candida la PE. A fost o decizie care a avut un rol foarte important în victoria PNL. Din momentul desemnării candidat PNL, Rareș a fost zi și nopte în campanie, umăr la umăr alături de mine și de colegii mei și a pus umărul la această frumoasă victorie a PNL”, a declarat Ludovic Orban.

Rareș Bogdan a fost unul dintre liberalii care au ținut discursuri joi, în fața celor aproape 3000 de delegați din toată țara. Printre altele, acesta a declarat:

”Vă mulțumesc pentru că m-ați primit în familia voastră și mi-ați arătat ce înseamnă dragostea, ce înseamnă să lupți. Vă rog să nu-i primiți în partidul nostru pe niciun ales local al PSD. Îi vom zdrobi. Sunt dezorientați (…) Am venit să nu mai plec. Am venit pentru că acum eu să fiu alături de dumneavoastră în campania de la prezidențiale, de la locale și apoi la parlamentare pentru că asta înseamnă o familie.
Vom câștiga! Dacă vă inspir încredere, acordați-mi și votul și nu uitați: Klaus Iohannis, președinte pentru al doilea mandat”, a declarat Rareș Bogdan.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…