ULTIMA ORĂ Rusia mai pierde un aliat?/India a votat, în premieră, împotriva Rusiei în Consiliul de Securitate al ONU în legătura cu Ucraina

ULTIMA ORĂ Rusia mai pierde un aliat?/India a votat, în premieră, împotriva Rusiei în Consiliul de Securitate al ONU în legătura cu Ucraina

India a votat, în premieră, împotriva Rusiei în Consiliul de Securitate al ONU in legatura cu o procedura privind Ucraina. Până acum, New Delhi s-a abținut in Consiliul de Securitate al ONU cu privire la Ucraina.

India a votat miercuri impotriva Rusiei in timpul unui „vot de procedura” in Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite privind Ucraina.

Este pentru prima data cand India voteaza impotriva Rusiei pe tema Ucrainei, dupa actiunea militara rusa care a inceput in februarie. Pana acum, New Delhi s-a abtinut in Consiliul de Securitate al ONU in ceea ce priveste Ucraina, scrie Indian Express .

In prezent, India este membru nepermanent al Consiliului de Securitate al ONU pentru un mandat de doi ani, care se incheie in decembrie.

Miercuri, Consiliul de Securitate al ONU a organizat o reuniune pentru a face bilantul conflictului, care dureaza acum sase luni, cu ocazia celei de-a 31-a aniversari a independentei Ucrainei.

La inceputul reuniunii, ambasadorul rus la ONU, Vassili Nebenzia, a solicitat un vot de procedura privind participarea presedintelui ucrainean la reuniune prin videoconferinta.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...