ULTIMA ORĂ Rusia mai pierde un aliat?/India a votat, în premieră, împotriva Rusiei în Consiliul de Securitate al ONU în legătura cu Ucraina

ULTIMA ORĂ Rusia mai pierde un aliat?/India a votat, în premieră, împotriva Rusiei în Consiliul de Securitate al ONU în legătura cu Ucraina

India a votat, în premieră, împotriva Rusiei în Consiliul de Securitate al ONU in legatura cu o procedura privind Ucraina. Până acum, New Delhi s-a abținut in Consiliul de Securitate al ONU cu privire la Ucraina.

India a votat miercuri impotriva Rusiei in timpul unui „vot de procedura” in Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite privind Ucraina.

Este pentru prima data cand India voteaza impotriva Rusiei pe tema Ucrainei, dupa actiunea militara rusa care a inceput in februarie. Pana acum, New Delhi s-a abtinut in Consiliul de Securitate al ONU in ceea ce priveste Ucraina, scrie Indian Express .

In prezent, India este membru nepermanent al Consiliului de Securitate al ONU pentru un mandat de doi ani, care se incheie in decembrie.

Miercuri, Consiliul de Securitate al ONU a organizat o reuniune pentru a face bilantul conflictului, care dureaza acum sase luni, cu ocazia celei de-a 31-a aniversari a independentei Ucrainei.

La inceputul reuniunii, ambasadorul rus la ONU, Vassili Nebenzia, a solicitat un vot de procedura privind participarea presedintelui ucrainean la reuniune prin videoconferinta.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Atâția sâni am, atâția se văd. Parcă e mai rău să nu ai”

2 Injecția care rezolvă cea mai mare problemă a bărbaților, în pat. Medicii spun că nu are efecte secundare, iar rezultatul este garantat VIDEO

3 „Suntem deja aici. România nu va trebui să lupte ca Ucraina”

4 „Gustul” manelelor și „lecția de manipulare a maselor cu Chris Martin”

5 ULTIMA ORĂ Trei stewardese de pe o cursă Wizzair rănite din cauza turbulențelor, preluate după aterizarea avionului pe Otopeni