ULTIMA ORĂ Rusia rămâne fără combustibil și nu va câștiga războiul din Ucraina/Avertismentul vine de la unul dintre cei mai informați oameni ai Planetei!

ULTIMA ORĂ Rusia rămâne fără combustibil și nu va câștiga războiul din Ucraina/Avertismentul vine de la unul dintre cei mai informați oameni ai Planetei!

Rusia "nu mai are forță" în războiul său împotriva Ucrainei, a declarat sâmbătă, într-un scurt comentariu pe Twitter, șeful agenției britanice de informații externe MI6, Richard Moore, relatează The Guardian .

Richard Moore, șeful MI6Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Moore a făcut această remarcă după ce ministerul britanic al apărării a spus că Kremlinul este "din ce în ce mai disperat".

”Rusia a pierdut zeci de mii de soldați și folosește arme din epoca sovietică. Rachetele lor învechite ucid și rănesc ucraineni nevinovați. Rusia nu va câștiga acest război nedrept", se arată în postarea ministerul britanic al apărării de pe Twitter.

Forțele armate ale Ucrainei au eliminat 40.670 de militari ruși de la începutul războiului, potrivit Statului Major General al Forțelor Armate, relatează Ukrinform.

​Ministerul britanic al Apărării a precizat în evaluarea sa de sâmbătă privind războiul din Ucraina că militarii ucraineni ar fi respins atacurile la scară mică ale rușilor în zona orașului Donețk, iar rușii au improvizat poduri de pontoane în Herson pentru a compensa distrugerea recentă a podurilor din apropiere.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...