ULTIMA ORĂ Ședință cu scântei la PNL

ULTIMA ORĂ Ședință cu scântei la PNL

Premierul Florin Cîțu a fost, luni dimineață, la ședința Biroului Executiv al partidului, ținta criticilor liberalilor din teritoriu. Surse politice au precizat pentru PS News că lideri ai PNL din teritoriu sunt nemulțumiți de modul în care s-au împărțit fondurile care vor fi alocate prin Programul Național de Reziliență și Redresare. Cel care ar fi deschis subiectul nemulțumirilor a fost Ionel Bogdan, șeful CJ Maramureș.

Acesta a susținut în ședință că nu a primit bani pentru investiții, ci doar pentru asistență socială. Totodată, liberalul i-a amintit lui Florin Cîțu că fără sprijinul liderilor din teritoriu nu ar fi ajuns nici premier, iar PNL ar fi avut un scor nesemnificativ.

Și prim-vicepreședinte al PNL, Rareș Bogdan, a avut o ieșire extrem de dură, în cadrul ședinței Biroului Executiv al PNL, pe tema ajutorului dat de Guvern sectorului HoReCa. Rareș Bogdan le-a reproșat lui Orban, Cîțu și Virgil Popescu că ajutorul este unul doar de formă și ar fi nevoie de lucruri mai concrete, care să ajute cu adevărat industria să supraviețuiască în aceste zile.

Și Lucian Bode s-a arătat extrem de nemulțumit, în ședința PNL, de haosul de la Timișoara și le-a spus premierului Florin Cîțu și liderilor PNL că acest scandal va afecta întregul partid, chiar dacă la nivel local s-au câștigat câteva puncte. “Nu putem ieși bine la nivel local, și prost la nivel național”, a spus Lucian Bode.

Ministrul a atras atenția asupra faptului că situația de la ATI este critică, iar faptul că oamenii politici joacă după propriile interese, va aduce daune mari atât Guvernului, cât și partidului.

Revenim cu detalii


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”