ULTIMA ORĂ Ședință cu scântei la PNL

ULTIMA ORĂ Ședință cu scântei la PNL

Premierul Florin Cîțu a fost, luni dimineață, la ședința Biroului Executiv al partidului, ținta criticilor liberalilor din teritoriu. Surse politice au precizat pentru PS News că lideri ai PNL din teritoriu sunt nemulțumiți de modul în care s-au împărțit fondurile care vor fi alocate prin Programul Național de Reziliență și Redresare. Cel care ar fi deschis subiectul nemulțumirilor a fost Ionel Bogdan, șeful CJ Maramureș.

Acesta a susținut în ședință că nu a primit bani pentru investiții, ci doar pentru asistență socială. Totodată, liberalul i-a amintit lui Florin Cîțu că fără sprijinul liderilor din teritoriu nu ar fi ajuns nici premier, iar PNL ar fi avut un scor nesemnificativ.

Și prim-vicepreședinte al PNL, Rareș Bogdan, a avut o ieșire extrem de dură, în cadrul ședinței Biroului Executiv al PNL, pe tema ajutorului dat de Guvern sectorului HoReCa. Rareș Bogdan le-a reproșat lui Orban, Cîțu și Virgil Popescu că ajutorul este unul doar de formă și ar fi nevoie de lucruri mai concrete, care să ajute cu adevărat industria să supraviețuiască în aceste zile.

Și Lucian Bode s-a arătat extrem de nemulțumit, în ședința PNL, de haosul de la Timișoara și le-a spus premierului Florin Cîțu și liderilor PNL că acest scandal va afecta întregul partid, chiar dacă la nivel local s-au câștigat câteva puncte. “Nu putem ieși bine la nivel local, și prost la nivel național”, a spus Lucian Bode.

Ministrul a atras atenția asupra faptului că situația de la ATI este critică, iar faptul că oamenii politici joacă după propriile interese, va aduce daune mari atât Guvernului, cât și partidului.

Revenim cu detalii

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO NGAD, avionul hibrid de luptă invizibil de generația a 6-a. Zboară în escadrilă de drone

2 VIDEO „Dihăniile” HIMARS au „vizitat” un mare depozit de echipamente militare rusești. Nimic n-a rămas

3 VIDEO Priviți, un rus și-a împușcat comandantul, la un birou de înrolare din Siberia!

4 Putin a fugit din Moscova imediat după ce a decretat mobilizarea. Trei surse confirmă locul în care „s-a retras“ președintele rus

5 Bursa de la Moscova s-a prăbușit! Este la cel mai scăzut nivel de la începutul ofensivei din Ucraina