ULTIMA ORĂ Șeful forțelor speciale ruse din cadrul FSB a demisionat

ULTIMA ORĂ Șeful forțelor speciale ruse din cadrul FSB a demisionat

La Moscova cad primele capete ca urmare a contraofensivei fulgerătoare a Ucrainei în urma căreia frontul rus a fost rupt iar forțele de ocupație au fost nevoite să se retragă în grabă din localități cheie din nord-est pentru a evita încercuirea.

Jurnalistul Andrei Soldatov, a anunțat, pe pagina oficială de Facebook, că Alexandder Tohonov șeful operațiunilor speciale din cadrul FSB, a demisionat de la conducerea departamentului.

Informația încă nu e confirmată de Moscova, dar Tohonov s-ar înscrie pe o listă lungă de reprezentanți FSB și GRU demiși sau demisionari în cele 6 luni de invadare totală a Ucrainei.

Forțele speciale ruse din cadrul FSB execută misiuni inclusiv în zonele ocupate de ruși după invazia în masă din 24 februarie 2022 a Ucrainei.

„Departamentul de operații speciale al FSB e implicat activ în confruntările de pe teritoriul Ucrainei, inclusiv în teritoriile ocupate”, precizează jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

SURSA: defenseromania.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

3 Așa o fi?

4 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

5 Sexsomnia / O tulburare de somn jenantă despre care nimeni nu vrea să vorbească