ULTIMA ORĂ Șeful gigantului alimentar Bonduelle, accidentat mortal de un șofer când se plimba cu bicicleta

ULTIMA ORĂ Șeful gigantului alimentar Bonduelle, accidentat mortal de un șofer când se plimba cu bicicleta

Jérôme Bonduelle, moștenitor al fondatorului companiei alimentare cu același nume și director general, a murit sâmbătă dimineață într-un spital din Lille, anunță televiziunea franceză  BFM TV .

Omul de afaceri a fost accidentat mortal de un șofer neatent pe când se plimba cu bicicleta alături de soția sa și câțiva prieteni. Șoferul a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins de poliție.

Jérôme Bonduelle (50 de ani) a început să lucreze în compania fondată de tatăl său în 2003, după o carieră managerială la Citroën și Eurogroup Consulting.

Bonduelle este una dintre cele mai mari companii franceze din domeniul alimentar, cu o cifră de afaceri în 2019 de 2,7 miliarde de euro. Compania e prezentă și în România pe piața produselor conservate.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...