ULTIMA ORĂ Situație tensionată în PNL! Camarila lui Orban face presiuni asupra lui Florin Cîțu să se retragă din postura de propunere de premier! Toată noaptea a fost bombardat cu telefoane și amenințări!

ULTIMA ORĂ Situație tensionată în PNL! Camarila lui Orban face presiuni asupra lui Florin Cîțu să se retragă din postura de propunere de premier! Toată noaptea a fost bombardat cu telefoane și amenințări!

ULTIMA ORĂ Situație tensionată în PNL! Camarila lui Orban face presiuni asupra lui Florin Cîțu să se retragă din postura de propunere de premier!

Toată noaptea a fost bombardat cu telefoane și amenințări! Conform informațiilor Comisarul.ro, dulăii Camarilei lui Orban i-au cerut lui Cîțu să se retragă, amenințându-l că în caz contrar, vor forța o ședință de urgență a BPN al PNL pentru a-i retrage sprijinul politic. Toate acestea se întâmplă pe fondul pierderii tot mai evidente de către Orban a cursei pentru ocuparea fotoliului de președinte al Camerei Deputaților, funcție care este pe cale să fie cedată USR PLUS la negocieri, pentru deblocarea acestora.

Potrivit informațiilor noastre, Cîțu nu va renunța la nominalizarea de premier din partea PNL.

Camarila lui Orban este la cea de-a doua tentativă de a-l face pe Cîțu să renunțe la mandatul de premier desemnat.

În martie anul acesta, Florin Cîțu a cedat presiunilor

„Gestul meu trebuie interpretat în contextul prin care trece astăzi România. Sunt un om de partid și înțeleg să fiu alături de partid și de Președintele lui în momentele dificile. Cred cu tărie că pentru avea succes, în alegerile care vin, Președintele partidului trebuie să fie și Prim-Ministru. Decizia Președintelui Klaus Iohannis de a mă desemna pentru funcția de Prim-Ministru a fost o onoare. Însă ea a fost luată în contextul în care alegerile anticipate erau o soluție agreată de majoritatea partidelor. Această variantă nu mai există astăzi”, a scris Florin Câțu pe Facebook.

El adaugă că decizia de a se retrage a luat-o urmărind „evoluția situației prin care trece România astăzi”. „Rămân la finanțe”, a precizat el.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! Vedetuța Beatrice are problemuțe la dosar?

2 Așa o fi? / Adrian Năstase, „regele imobiliarelor” din Militari? / Dezvăluiri care te lasă cu gura căscată

3 Turnătorul Isărescu s-a pișat cu boltă pe oamenii care muncesc onest în această țară! / Băi, nenorocitule, nu îț…

4 Culisele angajării Proastei României la BNR pe un salariu net de 16.000 de lei / lunar

5 Ana Birchall: În urma deciziei de astăzi a CJUE instanțele de judecată pot anula actele Secției Speciale / Actel…