ULTIMA ORĂ Un colonel din Serviciul Secret al Ucrainei, găsit de soție împușcat în propria casă

ULTIMA ORĂ Un colonel din Serviciul Secret al Ucrainei, găsit de soție împușcat în propria casă

Alexander Nakonechny, șeful Serviciului de Securitate ucrainean din regiunea Kirovohrad, a fost găsit mort.

Această informație a fost confirmată corespondentului UNIAN de către serviciul de presă al SBU (Serviciul de Securitate al Ucrainei).

"SBU studiază toate împrejurările morții șefului Serviciului de Securitate din regiunea Kirovohrad. După ce informațiile vor fi colectate în întregime și analizate, vom informa publicul", a menționat departamentul.

Potrivit publicației " Obozrevatel ", Nakonechny are o rană penetrantă prin împușcătură. Cadavrul a fost descoperit în jurul orei 22:50 pe 20 august. Soția mortului a descoperit cadavrul în apartamentul de pe strada Tarkovsky.

Oamenii legii au ajuns la locul incidentului. Se stabilesc împrejurările tragediei.

„Conform datelor preliminare, el a comis un act de sinucidere cu folosirea unei arme de foc premiu – un pistol”, au indicat sursele „Obozrevatel”.

Nakonechny a deținut funcția de șef al Serviciului de Securitate al Ucrainei în regiunea Kirovohrad de la începutul anului 2021.

Înainte de a fi repartizat în regiunea Kirovohrad, a lucrat timp de doi ani în departamentul de contrainformații și mai bine de zece ani în divizia anticorupție și crimă organizată a șefului SBU de la Kiev. Avea gradul de locotenent colonel.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...