ULTIMA ORĂ Un nou deces suspect în Rusia!

ULTIMA ORĂ Un nou deces suspect în Rusia!

Ivan Pechorin, directorul general al corporației de stat pentru dezvoltarea Orientului Îndepărtat și Arctic (KRDS), care a supravegheat industria aviației ruse, a murit în circumstanțe tragice. Acest lucru a fost raportat de serviciul de presă al companiei.

Acesta este al doilea deces al unor oficiali de vârf ai corporației. În luna februarie a acestui an a murit directorul general Igor Nosov. Potrivit datelor oficiale, bărbatul a suferit un accident vascular cerebral.

"Moartea lui Ivan este o pierdere ireparabilă pentru prieteni și colegi, o mare pierdere pentru corporație. Oferim sincere condoleanțe familiei și prietenilor", a scris agenția.

Mass-media rusă relatează că Pechorin a căzut din barca în mișcare, în zona Capului Ignatiev de pe insula Rusă din regiunea Primorsky a Federației Ruse. Tragedia s-a petrecut în seara zilei de 10 septembrie. Un semnal de alarmă pentru a ajuta la căutarea persoanei dispărute a fost trimisă tuturor navelor care se aflau în apropiere.

Două zile mai târziu, pe 12 septembrie, bărbatul a fost găsit lângă satul Berehove, care este situat pe partea opusă a golfului Amur.

De menționat că pe 8 februarie, directorul general al KRDS, Igor Nosov, care ocupa această funcție din mai 2021, a murit. Potrivit datelor oficiale, bărbatul a suferit un accident vascular cerebral și apoi a intrat în comă. Medicii nu au reușit să-l salveze, iar Nosov a murit.

Și managerii de top ai rețelei de socializare VK, Volodymyr Gabrielyan și Serhiy Merzlyakov, au murit în timpul unei călătorii în districtul autonom Nenets din Rusia. Barca lor s-a răsturnat în timp ce treceau râul, iar bărbații au fost duși în Marea Albă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?