ULTIMA ORĂ/ Bărbatul din București care a atacat polițiștii, și a fost împușcat, a murit la spital

ULTIMA ORĂ/ Bărbatul din București care a atacat polițiștii, și a fost împușcat, a murit la spital

Un bărbat din Sectorul 1 din Capitală care a amenințat polițiștii a fost împușcat de aceștia și a murit miercuri la Spitalul Elias, au declarat pentru  G4Media.ro reprezentanții poliției române. Un polițist a fost rănit, dar starea sa este bună, potrivit Dianei Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Miercuri dimineață, în jurul orei 4.00, o persoană dintr-un imobil situat cartierul Pajura din sectorul 1 a sunat la 112 și a transmis că un bărbat în lenjerie intimă amenință pe holurile imobilului. La fața locului au venit polițiști de la Secția 5, care după câteva minute l-au localizat.

La vederea polițiștilor, bărbatul a devenit violent și a reușit să îi lovească, fugind apoi, potrivit Poliției. A fost găsit la un etaj superior al imobilului, unde a încercat din nou să lovească și i-a amenințat pe oamenii legii. După somație, unul din polițiști l-a împușcat.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. El a murit la Spitalul Elias.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

 
 
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...