ULTIMA ORĂ/Americanii nu mint! Au „capturat” un cercetător de rang înalt de la laboratorul secret din Wuhan!

ULTIMA ORĂ/Americanii nu mint! Au „capturat” un cercetător de rang înalt de la laboratorul secret din Wuhan!

ULTIMA ORĂ/Americanii nu mint! Au „capturat” un cercetător de rang înalt de la laboratorul secret din Wuhan! El ar fi predat deja un rezumat de 10 pagini.

Publicația de limbă chineză  soundofhope.org  relatează că un cercetător de rang de la laboratorul P4 din Wuhan a reușit să fugă în Statele Unite având asupra sa și documente. Informația este confirmată de miliardarul chinez care trăiește în SUA, Guo Wengui.

Guo a menționat că Stephen Bannon, fostul director de strategie al Casei Albe și consilierul președintelui american, s-a întâlnit deja cu persoana respectivă. De asemenea, OMS ar fi primit informații și știe că documente de înalt nivel de la Wuhan Lab au ajuns în Statele Unite cu documente.

Această informaţie survine după ce în weekend internetul chinez a fost inundat de postări potrivit cărora dr. Shi Zhengli, cunoscută după porecla sa "doamna liliac" - unul dintre cercetătorii implicaţi în studiile care încercau să obţină transmisibilitate umană pentru coronavirusurile de liliac - ar fi încercat să se refugieze la ambasada americană din Paris, pentru a scăpa de regimul comunist chinez.

Shi Zhengli sau o sosie de-a sa a infirmat zvonurile duminică.

Cu toate acestea, miliardarul chinez Guo Wengui susţine că persoana refugiată în Occident este de nivel mai înalt decât Shi Zhengli.

Informația este confirmată și de disidenta Jennifer Zeng.

Acestă informație vine la doar o zi după ce secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, a declarat că „Există probe imense” că noul coronavirus provine din laboratorul de la Wuhan.

Secretarul american de stat Mike Pompeo a susţinut duminică faptul că ar exista dovezi semnificative conform cărora noul coronavirus provine dintr-un laborator al oraşului chinez Wuhan, localitatea de unde s-a declanşat pandemia de COVID-19, transmite AFP.

''Există probe imense că de acolo a plecat'', a insistat secretarul american de stat într-o declaraţie acordată postului ABC, însă a refuzat să spună dacă el crede că virusul ar fi fost eliberat în mod intenţionat de chinezi.

Dar ''China este cunoscută pentru predilecţia ei de a infecta lumea şi de a folosi laboratoare care nu respectă normele'', a ţinut el să adauge, afirmând în continuare că ''nu este prima dată când lumea este pusă în pericol de un virus provenit din laboratoarele chineze''.

Pe de altă parte, Mike Pompeo şi-a exprimat regretul asupra lipsei cooperării din partea autorităţilor chineze pentru a elucida originea pandemiei. ''Ei continuă să împiedice accesul occidentalilor, al celor mai buni medici. Trebuie să putem merge acolo. Încă nu avem eşantioanele virusului de care avem nevoie'', a argumentat şeful diplomaţiei americane.

Declaraţiile sale vin după ce preşedintele Donald Trump a spus joi că noul coronavirus provine din laboratorul de virusologie din Wuhan şi a ameninţat China cu noi taxe vamale.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina