ULTIMA ORĂ/Armata trimite medici militari la punctele de trecere a frontierei să sprijine procedura de triaj epidemiologic

ULTIMA ORĂ/Armata trimite medici militari la punctele de trecere a frontierei să sprijine procedura de triaj epidemiologic

Armata trimite personal militar medical pentru a sprijini procedura de triaj epidemiologic de la punctele de trecere a frontierei de la granița de sud, vest și nord-vest a României, anunță Ministerul Apărării. Măsura vine în urma unei solicitări transmise de Departamentul pentru Situații de Urgență.

„Ministrul apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, a aprobat, marți, 10 martie, solicitarea venită din partea Departamentului pentru Situații de Urgență de a sprijini cu personal militar medical procedura de triaj epidemiologic de la punctele de trecere a frontierei de la granița de sud, vest și nord-vest a României”, transmite  MApN într-un comunicat de presă.

„Echipe formate din medici militari și personal sanitar au efectuat, începând cu această noapte, triajul epidemilogic împreună cu echipele de specialiști de la Direcțiile de Sănătate Publică locale la punctele de trecere a frontierei (rutiere) de la Borș, Calafat, Moravița, Porțile de Fier 1 și Porțile de Fier 2”, anunță MApN.

Numărul cazurilor de coronavirus în România a ajuns la 31, ultimele două îmbolnăviri fiind confirmate miercuri dimineață. Numărul persoanelor aflate în carantină este de aproape 500., în timp ce mai bine de 11.000 de persoane sunt monitorizate la domiciliu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren