ULTIMA ORĂ/Cataramă susţine că are simptome de Covid-19! „Mi-a crescut temperatura, am o anumită apăsare în piept”

ULTIMA ORĂ/Cataramă susţine că are simptome de Covid-19! „Mi-a crescut temperatura, am o anumită apăsare în piept”

ULTIMA ORĂ/Cataramă susţine că are simptome de Covid-19! „Mi-a crescut temperatura, am o anumită apăsare în piept”.

Viorel Cataramă pare să se fi infectat cu noul coronavirus. Milionarul a mers deliberat la Bărbuleşti, într-o comunitate infectată vrând să demonstreze că nu păţeşte nimic.

”Nu m-am testat încă. M-am dus acolo să demonstrez că nu voi păţi nimic, m-am dus într-un focar de coronavirus. Bărbuleşti este, ca număr de persoane infectate raportate la numărul de locuitori, pe numărul unu. M-am dus ca să demonstrez că stăm degeaba în casă, că prăbuşim economia degeaba, fără motiv. Acest virus va exista, îl vom lua cu toţii şi în proporţie de peste 95% nu vom avea nimic. Statul va trebui săs e ocupe de persoanele vulnerabile şi nu să ne aresteze pe toţi la domicliu, să nu ne lase să muncim şi să ne ia drepturile şi libertăţile fundamentale", a declarat milionarul pentru Antena3.

"Mi-a crescut temperatura, am o anumită apăsare în piept, am nasul înfundat. Am ferma convingere că acest virus va ieşi din mine aşa cum a intrat fără nicio problemă pentru că sunt un bărbat sănătos. Voi face testul după 14 zile", a mai spus acesta.

 -------------------------

Parchetul Judecătoriei Urziceni a anunțat vineri deschiderea unui dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor după ce politicianul și om de afaceri Viorel Cataramă a mers în comuna Bărbulești, județul Ialomița și s-a îmbrățisat cu un bărbat infectat cu noul coronavirus.

Comunicatul integral al Parchetului:

”Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

În data de 08.05.2020, Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni a înregistrat un dosar penal având ca obiect infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 C.p.
În fapt, în data de 08.05.2020, organul de cercetare penală din cadrul S.I.C. – I.P.J. Ialomița s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că – în data de 07.05.2020 – o persoană de sex masculin (V.C.) s-a deplasat în comuna Bărbulești, județul Ialomița și s-a îmbrățișat cu un bărbat bolnav de COVID – 19.”

------

Viorel Cataramă, preşedintele Partidului Dreapta Liberală, n-a renunţat la ideea de a se infecta voluntar cu COVID-19. Pentru a-şi duce planul la bun sfârşit, el a mers în comuna Bărbuleşti, Ialomiţa, unde, până acum, peste 70 de persoane au fost infectate cu coronavirus, scrie Mediafax. „Am venit să discut cu oamenii şi să mă îmbrăţişez cu ei, deşi sunt suspecţi de coronavirus, deşi localitatea e carantinată, cu mare risc, aşa cum am spus cred că măsurile de ridicare drepturilor şi libertăţilor ale oamenilor şi de falimentare a economiei este o măsură greşită”, a spus Viorel Cataramă, preşedinte Partidul Dreapta Liberală.

Chiar dacă oamenii au venit să ia măşti, Viorel Cataramă a început să-i îmbrăţişeze pe toţi.

„N-avem, domnule. De ce să ne fie frică, degeaba? Dacă nu avem boală, nu suntem bolnavi, nu nimic, de ce să ne fie frică?”, a spus o persoană aflată lângă Viorel Cataramă.

Printre cei cu care s-a îmbrăţişat Viorel Cataramă la Bărbuleşti a fost şi un fost pacient COVID-19. Ca dovadă, el a adus un bilet de externare de la Spitalul Municipal „Anghel Salligny” din Feteşti, unde a primit, timp de trei săptămâni, tratament pentru coronavirus.

„Nu neg posibilitatea de a mă infecta, nu neg posibilitatea ca în două-trei săptămâni să fiu în mormânt, dar asta ca o posibilitate teoretică”, a spus Cataramă.

După îmbrăţişările primite la Bărbuleşti, Viorel Cataramă a plecat acasă.

„În momentul în care plec de aici voi fi singur, merg direct acasă şi mă izolez, astfel în cât să aştept rezultatul”, a adăugat preşedintele Partidului Dreapta Liberală.

Viorel Cataramă a încercat să se interneze în unul din spitalele ce tratează pacienţi COVID-19 din Bucureşti pentru a se infecta. Cererile sale au fost respinse de admnistraţia spitalelor. Politicianul crede că imunizarea de grup ar fi o soluţie mai bună pentru România, iar politica statului acasă a fost o măsură greşită.

Nevasta a luat copilul și a plecat de acasă

 
 

Adina Alberts, soţia omului de afaceri Viorel Cataramă, şi-a făcut publică decizia de a-şi lua fiica şi a părăsi temporar casa în care locuieşte alături de soţul său. De profesie chirurg estetician, Adina Alberts a publicat, miercuri, un mesaj pe Facebook în care explică decizia de a se muta, prin faptul că partenerul său viaţa, Viorel Cataramă a decis să se infecteze cu SARS Cov 2 pentru "a arăta tuturor că 'am făcut din ţânţar, armăsar'" 

În mesajul său, soţia lui Viorel Cataramă afirmă că admiră “simţul dreptăţii” de care soţul său dă dovadă, dar că ea este “total împotriva unei astfel de abordări”, căci “încă nu ne cunoaştem îndeajuns inamicul”, noul coronavirus fiind în opinia sa "ceva nou, perfid, instabil".

ÎNTRE MEDIC ŞI SOŢIE, LE ALEG PE AMÂNDOUĂ!

 

Dar pe rând, pentru următoarea perioadă. Şi nu mi-e uşor.

De zece ani merg braţ la braţ cu un om puternic.

Eu, Adina Alberts sunt medic. El, Viorel Cataramă este economist. Împreună suntem o familie unită, dar separat suntem produsul profesional al multor ani investiţi în domeniile pe care ni le-am ales. Eu cu convingerile, motivaţiile şi aspiraţiile proprii. El cu certitudinile şi deciziile lui.

În orice familie există divergenţe de opinie. Şi consider că trebuie să avem înţelegere faţă de partener, să încercam să respectăm voinţa acestuia chiar dacă suntem total împotriva demersului ales.

Aţi auzit probabil că Viorel Cataramă doreşte să se infecteze cu COVID-19 pentru a arăta tuturor că "am făcut din ţânţar, armăsar".

Eu sunt total împotriva unei astfel de abordări. Încă nu ne cunoaştem îndeajuns inamicul. Încă nu avem definit un medicament eficace. Este ceva nou, perfid, instabil. Riscul e prea mare. Chiar dacă cercetările mele frenetice în a găsi, de fapt în a intui soluţii rapide anti-Covid, m-au condus către nişte descoperiri surprinzătoare care m-au făcut să mă întreb dacă lumea medicală mondială chiar "e sănătoasă la cap" (dacă îmi permiteţi un limbaj colocvial) şi, chiar dacă toţi am început să simţim că parcă ceva nu este în regulă cu această pauză mondială impusă, totuşi cred că noi nu trebuie să fim subiecţi în astfel de experimente.

 Ca medic, am văzut coronavirusul ca o ameninţare asupra oamenilor - pe care am jurat să-i protejez şi să-i ajut.

Viorel Cataramă a ales să privească pandemia de SARS-cov-2 ca o ameninţare asupra economiei.

Şi vrea să dovedească tuturor că are dreptate supunându-se unui experiment riscant.

Aşa că drumurile noastre se despart pentru o perioadă. Ştiu că ne va fi foarte greu, dar nu pot trece peste menirea mea de medic, de mamă şi de fiică.

O perioadă mă voi muta de acasă, împreună cu fetiţa noastră, astfel încât să nu ne expunem acestui virus.

Determinarea lui de a demonstra că poporul român nu merită să primească „marea foamete” cu braţele deschise l-a făcut să ia această decizie.

Cu sufletul îndoit, îi admir acest simţ al dreptăţii, scrie Adina Alberts.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...