ULTIMĂ ORĂ/Degringoladă totală în Pro România! Ponta, prostovanul politicii românești, acuzat că acționează la nervi și disperare!

ULTIMĂ ORĂ/Degringoladă totală în Pro România! Ponta, prostovanul politicii românești, acuzat că acționează la nervi și disperare!

ULTIMĂ ORĂ/Degringoladă totală în Pro România! Ponta, prostovanul politicii românești, acuzat că acționează la nervi și disperare!

Vicepreşedintele Pro România Răzvan Mitu anunţă, luni seară, că a aflat ”cu stupoare” că a fost înlăturat de la conducerea filialei Sector 1 a partidului, singurul lucru care consideră că i se poate imputa fiind prietenia cu Daniel Constantin şi o bună colaborare cu Sorin Cîmpeanu, transmite News.ro. Mitu, membru fondator al Pro România, vorbeşte despre ”reprize de gândire cu ficatul la nivelul conducerii din ce în ce mai restrânse a Pro România” şi afirmă că se urmăreşte eliminarea membrilor fondatori ai formaţiunii.

”Astazi, 2 decembrie 2019, urmare a unei întâlniri pe care am avut-o cu Gabriela Podaşcă, colega mea din conducerea PRO România la nivel central şi la nivelul organizaţiei de Bucureşti, am aflat cu stupoare că am fost înlocuit de la conducerea filialei Sector 1 a PRO România. Nu înteleg care sunt resorturile care au stat la baza acestei decizii, în afara unei noi reprize de gândire cu ficatul la nivelul conducerii din ce în ce mai restrânse a PRO România”, a scris Răzvan Mitu pe Facebook.

Acesta afirmă că nu i se poate imputa lipsa de implicare.

”Mă număr şi printre cei 5 membri fondatori ai partidului, calitate pe care nu cred că mi-o poate lua cineva. Rezultatele obţinute de filiala Sectorului 1 au fost mereu peste media naţională a partidului, atât la alegerile europarlamentare, cât şi la cele prezidenţiale. Cred că singurul lucru care mi se poate imputa în mod real este o prietenie de o viaţă cu Daniel Constantin, precum şi o bună relaţie de colaborare şi prietenie cu Sorin Cîmpeanu, şi ei fondatori ai PRO România. În felul acesta se desavârşeşte o «operă» de înlăturare a fondatorilor începută încă din luna august când, fără a consulta pe nimeni, Victor Ponta i-a adus în «casa noastră» pe Călin Popescu Tăriceanu şi pe cei din ALDE cu care noi avem în continuare divergenţe şi chiar litigii în instanţă!”, a mai scris Mitu.

”Sunt un om care fac politică din pasiune şi care nu a fost, nu este şi nu va fi adept al valorilor de stânga. Sunt antreprenor de foarte mulţi ani de zile, am o companie care este profitabilă, iar când am lansat PRO România în mai 2017, ca partid de centru, centru-dreapta, nu mi-am pus problema că voi deveni peste noapte socialist şi adept al valorilor de stânga. Nu am făcut scandal atunci, pentru că am considerat că interesele de grup sunt mai importante decât opţiunea mea privată, pe care ştiu însă că mi-o împărtăşesc şi ceilalţi fondatori ai partidului. Rămân pentru toţi acelaşi coleg de nădejde, implicat şi încrezător în viitorul acestei ţări, chiar dacă nu pot să nu-mi ascund dezamăgirea faţă de genul acesta de politică ce pare dictatorială, făcută de un grup foarte mic de oameni în detrimentul intereselor partidului”, a mai scris vicepreşedintele Pro România.

Fostul premier Mihai Tudose a demisionat, luni, din Pro România, el postând pe Facebook cererea de demisie depusă la filiala Brăila a partidului.
Prostul politicii românești rămâne fără partid. O parte pleacă la PSD, alta la PNL
Prostul politicii românești rămâne fără partid. O parte pleacă la PSD, alta la PNL. Victor Ponta va rămâne fără partid în mai puțin de două luni spun surse din politică. Mihai Tudose, Adrian Țuțuianu și Adrian Neacșu se întorc în PSD. Dar nu numai ei, ci și o serie de alți foști parlamentari și lideri locali. La rândul lor, Sorin Câmpeanu și Daniel Constantin ar putea primi locuri de parlamentari în PNL.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Iub, te-am regulat cum trebuie?” / Dragnea, încornorat ca ultimul gușfarete

2 Zvon...

3 „Vrem 1,5 milioane euro sau publicăm pozele“

4 O dobitoacă

5 AUDIO Profesorul Cordoș, înregistrat când înapoiază mita după trei luni de la decesul pacientului