Ultima știre despre fata cea mare a lui Gabi Balint este că a renunțat la sutien...

Ultima știre despre fata cea mare a lui Gabi Balint este că a renunțat la sutien...

Fiica lui Gabi Balint a intrat din nou în atenția internauților după ce a postat în social media câteva fotografii menite să stârnească atât admirația domnilor, cât și invidia doamnelor și domnișoarelor, căci are grijă să-și expună trupul parcă tras prin inel așa cum știe mai bine.

Fanii au fost de-a dreptul surprinși de dezinvoltura de care a dat dovadă fiica cea mare a fostului fotbalist de la Steaua. Denisa s-a fotografiat fără sutien, apoi a încărcat imaginile pe Instagram. Like-urile au curs necontenit, reușind ca în doar o zi să adune peste 1.500 de aprecieri.

Denisa Balint, în ipostaze incendiare pe Instagram

Fiica cea mare a stelistului are 24 de ani și este de profesie model, absolvind facultatea în Spania. A studiat la Institutul European de Design. Tânăra și-a obișnuit deja fanii cu postări incendiare pe rețelele de socializare. De această dată, Denisa a dus lucrurile la un alt nivel și a convenit că este momentul să renunțe la o piesă importantă din outfit-ul ei: sutienul.

A realizat mai multe fotografii și filmulețe, le-a ales pe cele mai sexy și a dat startul aprecierilor pe Instagram. Comentariile nu au fost nici ele puține, căci o astfel de apariție nu a trecut neobservată și nelăudată: „Denisaaa”, „Eşti superbă” şi „Wow”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Dilema Danei Budeanu / „Dacă tu nu i-o sugi, cine i-o suge?”

2 Ea este românca rămasă goală în fața lui Mussolini, și și-a recuperat banii în 1931 punând pistolul pe masa bancherilor

3 Cineva din Europa de Est a dat 136 de milioane $ pe un apartament de lux din Dubai care nici măcar n-a fost construit

4 VIDEO Detalii tulburătoare despre crima căreia i-a căzut victimă tânăra de 23 de ani din București, însărcinată în 4 luni

5 VIDEO Pe Miss Venezuela 2023 o cheamă Ileana!