Ultimele bârfe din PSD despre șefia partidului și candidatul la președinție. De ce este suspectat Dragnea

Ultimele bârfe din PSD despre șefia partidului și candidatul la președinție. De ce este suspectat Dragnea

Ultimele bârfe din PSD despre șefia partidului și candidatul la președinție. De ce este suspectat Dragnea. Scurtă introducere în subiect. Lucrurile evoluează în PSD nu numai la televizor. Cu măcelărirea live a legilor care stau la fundamentul acestei societăți în care trăim. Partidul arată altfel în interior. Ca un imens cazan sub presiune.

Pentru că tocmai s-a aflat de către micimanii care i-au asigurat până acum supraviețuirea lui Dragnea că „prietenul” lor folosește la greu ce votează ei cu forcepsul, călcând în picioare toate regulile, pentru a-și negocia, pe persoană fizică, scăparea. A lui, a familiei și a grupului de la TelDrum.

Cel care s-a jurat pe Biblie în fața micimanilor, arătându-le și niște numere de telefon ale unor personaje cu care a vorbit despre trădarea lui Dragnea este Nicu Bădălău. Care le-a și spus că ei votează și nu se va întâmpla nimic. „Domnul” Dragnea ne-a tras-o iar, fraților, au fost cuvintele lui Bădălău. Știți ce-am ajuns noi? Niște maimuțoi!, a mai spus Bădălău. În timp ce Paul Stănescu dădea aprobator din cap, dându-le de înțeles că și el știe amănunte. La Stănescu, fie vorba-ntre noi, se spune că se va lăsa greu. Procurorii tocmai au deschis cel de-al șaptelea dosar care vizează CJ Olt. Unde a fost el președinte între 2008-2016. Cică au ajuns să cumpere un pat la spital la preț de Duster.

Acesta este un palier. Celălalt vizează discuțiile/negocierile pentru înlocuirea lui Dragnea și selectarea candidatului pentru prezidențialele din 2019.

Aici avem o veste certă: Firea nu se bagă în jocurile pentru 2019. Ea vizează alegerile din 2024, după, crede ea acum, cele două mandate de primar la București.

Altă veste vine din tabăra Dragnea. În cazul în care va supraviețui tuturor vicisitudinilor și va rămâne în fruntea PSD, candidatul partidului la prezidențialele din 2019 va fi Călin Popescu Tăriceanu. A cărui vârstă actuală adunată cu ce mai este până în 2019, și cu ce se strânge până în 2024 când ar termina mandatul, îl face total inofensiv. Da, asta e știrea: Tăriceanu ar urma să fie candidatul comun al PSD/ALDE în 2019.

Sunt însă puține șanse ca acest lucru să se întâmple. Pentru că, spun sursele noastre, a apărut la orizont, în PSD, un nou lider. Cel despre care se spune că este deja verificat într-un stadiu avansat la Departamentul de Stat. Și în jurul căruia se construiește din ce în ce mai repede un consens în interiorul partidului. Chiar Mihai Tudose și grupul său au aderat la acest proiect. Cine este acest personaj? Este actualul număr doi din PSD, Mihai Fifor. Da, președintele Consiliului Național al PSD, forul care asigură conducerea partidului între congrese. Un organism cu puteri foarte mari conform Statutului PSD, dar cu un rol mai degrabă simbolic sub ultimii președinți, de la Geoană încoace.

Când se va da lovitura de palat? În ce noapte? Asta se va vedea...


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...