Ultimele cuvinte ale unui criminal condamnat la moarte. Ce a transmis familiei celor pe care i-a ucis

Ultimele cuvinte ale unui criminal condamnat la moarte. Ce a transmis familiei celor pe care i-a ucis

Gary Green, învârstă de 51 de ani a fost condamnat la moarte pentru dublă crimă, după ce și-a înjunghiat soția, după ce aceasta i-a spus că vrea să divorțeze și, de asemenea, și-a înecat fiica în baie, notează Daily Star.

FOTO: Shutterstock

Un deținut condamnat la moarte care și-a ucis soția și fiica acesteia a implorat familia victimelor sale să îl ierte cu câteva momente înainte de a i se administra injecția letală.

Gary Green, în vârstă de 51 de ani, a fost executat mierucir, la ora 3:00, ora României, după ce a fost condamnat în 2009 pentru moartea Lovettei Armstead, în vârstă de 32 de ani, și a lui Jazzmen Montgomery, în vârstă de șase ani.

Potrivit autorităților, Green a comis dubla crimă ca răspuns la intenția Lovettei Armstead de a anula căsătoria lor.

Un consilier spiritual budist, ales de Green, a stat lângă targa din camera morții, la picioarele deținutului, și a rostit o scurtă rugăciune.

Green și-a cerut scuze atunci când a fost întrebat de către directorul închisorii dacă avea o declarație finală.

„Îmi cer scuze pentru tot răul pe care ți l-am cauzat ție și familiei tale”, a spus Green, uitându-se la rudele victimelor sale care priveau printr-o fereastră aflată în apropiere. „Am mâncat împreună, am râs și am plâns împreună ca o familie. Îmi pare rău că v-am dezamăgit”.

El a spus că a luat viața a „doi oameni pe care i-am iubit cu toții și a trebuit să trăiesc asta cât timp am fost aici. Eram cu toții una și am rupt această legătură. Vă cer să mă iertați, nu pentru mine, ci pentru voi toți”.

„Mă pregătesc să mă duc acasă, iar voi toți veți fi aici. Vreau să mă asigur că nu veți suferi. Trebuie să mă iertați, să vă vindecați și să mergeți mai departe. Nu mai sunt omul care am fost”, a mai spus el.

În loc să introducă acele de perfuzie în fiecare braț, tehnicienii închisorii au fost nevoiți să folosească o venă din brațul drept al lui Green și o venă din partea superioară a mâinii stângi, întârziind injecția pentru scurt timp.

În timp ce doza letală de sedativ îi era administrată, deținutul a mulțumit administratorilor închisorii și „tuturor ființelor umane frumoase de la unitatea Polunsky”, închisoarea care găzduiește condamnații din Texas.

Mai multe rude ale victimelor s-au îmbrățișat și au plâns pentru scurt timp când a fost apoi declarat mort, la ora locală 19.07.

Nu i s-a oferit o ultimă masă, deoarece Texasul a interzis această tradiție.

În ziua crimelor, Lovetta Armstead îi scrisese două scrisori lui Green, în care îi spunea că, deși îl iubea, trebuia „să facă ceea ce este mai bine pentru mine”.

În propria sa scrisoare, care era furioasă și incoerentă, Green își exprima convingerea că Lovetta Armstead și copiii ei erau implicați într-un complot împotriva sa.

„Ai cerut să vezi monstrul, așa că iată-l, monstrul pe care m-ai făcut... Vor fi 5 vieți luate astăzi, eu fiind a 5-a”, a scris el.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Asta e Rusia, oameni buni!

4 Umilință fără precedent pentru Armata SUA! / Trupe rusești au intrat într-o bază care găzduiește militari americani în Niger

5 Așa o fi?