Ultimele informații din sondaje/PNL este pe trend crescător/PSD băltește la 25/26%/Mari emoții în zona partidelor de 5%!

Ultimele informații din sondaje/PNL este pe trend crescător/PSD băltește la 25/26%/Mari emoții în zona partidelor de 5%!

Se pare că intrarea în forță în scenă a președintelui Iohannis îngroapă definitiv PSD în sondaje!

Conform informațiilor noastre, la sediul din Kiseleff s-a instaurat panica unui scor de nici 26%! Principalii „vinovați” spre care arată cu degetul „strategul” Vasile Dîncu sunt Klaus Iohannis și Rareș Bogdan. Plus un competitor intrat pe ulița electorală a PSD și Pro România: AUR. Formațiune care pune în pericol atât scorul PSD cât, mai ales, intrarea în Parlament a Pro România.

USR PLUS n-a trecut de pragul psihologic de 20%, așa cum estimau toate măsurătorile. Cel mai probabil, conform ultimelor fotografii din teren, USR PLUS nu va trece de 19%.

Cifrele pe care le vom prezenta mai jos sunt valabile pentru o prezență la vot de 35-38% și nu iau în calcul situația din Diaspora.

PNL- 31%

PSD- 26%

USR PLUS- 18%

PMP- 6%

Pro România- 5%

UDMR- 6%

AUR- 4%

Alții- 4%

Potrivit informațiilor noastre, cele două mari tabere, PSD și PNL, sunt conștiente că bătălia se va da pe mobilizare. Însă activiștii PSD sunt conștienți din start că partidul lor va fi lăsat în afara jocului atâta timp cât președintele Iohannis are în mână atu-ul desemnării premierului.

Datele provin dintr-un sondaj realizat pe 1.800 de subiecți.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Premieră la Iași / Amanta cere daune morale de la soţie

2 Așa o fi?

3 Imaginea asta zace în căpuțul multor românași...

4 Fabrica de pitici pe creier a României / Păreloloaga Carmen Tănase, noi declarații imbecile despre vaccinați

5 Bă, ești nebun? / „Metoda rugăciunilor”, tactica prin care o bandă de „valori” a jefuit zeci de temple budiste d…