Ultimul episod „Survivor: dincolo de insulă“. Cum au fost primiți finaliștii de către fani, la întoarcerea în România

Ultimul episod „Survivor: dincolo de insulă“. Cum au fost primiți finaliștii de către fani, la întoarcerea în România

După ce timp de cinci luni i-au văzut luptând în cel mai puternic reality show din lume, de peste o lună, abonații Voyo au urmărit acomodarea concurenților la viața reală.

Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan, finaliștii Survivor România 2023 FOTO Pro TV

În formatul „Survivor: dincolo de insulă“, emoțiile au ieșit la iveală mai puternice ca niciodată și au arătat cât de dificil este să lași în urmă o experiență precum „Survivor“ și să revii la ceea ce cândva părea normalitate.

Astăzi, în exclusivitate pe Voyo, este disponibil ultimul episod, care prezintă primele zile acasă ale finaliștilor Dan Ursa și Andrei Krișan, dar și marea surpriză pregătită pentru cei doi și pentru Carmen Grebenișan, de către Daniel Pavel.

În prima parte, episodul va urmări revenirea în Cluj a lui Krișan, cel care s-a clasat pe locul doi în acest sezon, Krișan. „Am trăit cu el fiecare emoție“, va admite mama finalistului, în timp ce iubita îi va mărturisi cât i-a lipsit. Și întoarcerea la sală (Krișan e antrenor de fitness – n.r.) va fi una plină de bucurie și va arăta ce echipă unită are Andrei acolo. „Îmi zâmbește sufletul“, spune vicecampionul, care a demonstrat cât este de puternic în acest sezon.

Famii competiției vor afla cum a fost pentru câștigătorul Dan Ursa să revină la soție și fiică, să meargă la Știrile PRO TV pentru prima dată în viață, dar și să revină în orașul natal, unde era așteptat de toate rudele. „A fost șocant să-l văd atât de slab“, spune soția lui, în timp ce mama sa recunoaște că nu l-ar mai încuraja să plece într-o aventură atât de dură precum „Survivor România“.

Cea de-a doua parte va prezenta o surpriză de neuitat pentru Dan, Andrei și Carmen. Fără să știe ce va urma, aceștia au ajuns la Mall, unde i-a așteptat Daniel Pavel pentru o ultimă reuniune. „O ipostază cu totul nouă. Acum se încheie acest sezon“, le va spune prezentatorul înainte de a îi invita în sala de cinema, unde îi așteptau zeci de fani. „Emoție și recunoștință“, asta a simțit Carmen când a văzut câți erau acolo pentru ei, iar Ursa va recunoaște că „am simțit ce simt actorii la premiere“.

Ce întrebări au avut fanii pentru ei? Cum a fost să se reîntâlnească în formula în care cei de acasă i-au votat în marea finală? Ce impresii au schimbat? Totul poate în ultimul episod din acest sezon al show-ului „Survivor: dincolo de insulă“, în exclusivitate pe Voyo.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB