Ultimul mesaj al lui Sinead OʼConner a fost pentru fiul ei, care s-a sinucis: „Trăiesc ca o creatură nemoartă de atunci“ FOTO

Ultimul mesaj al lui Sinead OʼConner a fost pentru fiul ei, care s-a sinucis: „Trăiesc ca o creatură nemoartă de atunci“ FOTO

Cu câteva zile înainte de a muri , cântăreața a postat un mesaj cutremurător pe Twitter, pentru fiul ei, care s-a sinucis anul trecut.

Sinead O’Connor a fost devastată de moartea fiului ei FOTO Profimedia

În una dintre ultimele sale postări pe Twitter, din 17 iulie, Sinead OʼConner a făcut o confesiune cutremurătoare, care a însoțit o poză în în care apare de fiul său, Shane. Acesta s-a sinucis în ianuarie 2022, la doar 17 ani.

Trăiesc ca o creatură nemoartă a nopții, de atunci. El a fost dragostea vieții mele, lumina sufletului meu. Am fost mereu un singur suflet împărțit în două jumătăți. A fost singura persoană care m-a iubit vreodată necondiționat. Sunt pierdută fără el“, a scris cântăreața.

În ianuarie 2021, Shane Lunny, fiul lui Sinead O’Connor şi al muzicianului irlandez Dónal Lunny, a fost dat dispărut, după ce a fugit dintr-un spital, unde se afla sub supraveghere pentru risc de a comite suicid. Adolescentul de 17 ani s-a sinucis ulterior.

Cântăreața a anunțat moartea fiului său pe Twitter, la vremea respectivă: „Frumosul meu fiu, Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor, lumina vieţii mele, a decis să pună capăt luptei sale pământeşti astăzi şi este acum cu Dumnezeu. Să se odihnească în pace şi nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult. Fii în pace“.

Cântăreața irlandeză, cunoscută în special pentru piesa „Nothing Compares 2 U“, a murit pe 26 iulie 2023, la vârsta de 56 de ani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB