ULUITOR! Fostul șef al Transelectrica a dispărut! Coșea, dezvăluiri incredibile din ședință! „M-a sunat dna Andronescu, diploma e falsă!”

ULUITOR! Fostul șef al Transelectrica a dispărut! Coșea, dezvăluiri incredibile din ședință! „M-a sunat dna Andronescu, diploma e falsă!”

ULUITOR! Fostul șef al Transelectrica a dispărut! Coșea, dezvăluiri incredibile din ședință! „M-a sunat dna Andronescu, diploma e falsă!” 

Profesorul Mircea Coșea, președintele Consiliului de Supraveghere Transelectrica, a dezvăluit azi la Digi 24 că în ședința în care a fost revocat Marius Carașol, fostul președinte, acesta nu s-a prezentat! „Nu, n-a venit la ședință cu actele de studii, a dispărut! De ieri nu a mai răspuns la telefoane, nu s-a mai prezentat la serviciu! În timpul ședinței am vorbit la telefon cu doamna Andronescu, care mi-a confirmat oficial că diploma de inginer a lui Carașol este falsă. Am văzut că s-a sesizat și parchetul, e un lucru grav, vorbim despre o societate de înalt nivel strategic”, a declarat Coșea la Digi 24.

„Astăzi am convocat din nou o ședință, pentru că riscam niște efecte economice negative. Am hotărât revocarea în absența dânsului. Este revocat din funcția de presedinte al grupului managerial si am numit un alt membru în loc, pe Claudia Anastase”, a mai declarat Coșea.

Transelectrica a confirmat revocarea din funcție. „Se revocă din calitățile de membru al Directoratului și de Președinte al Directoratului domnul Marius Dănuț CARAȘOL începând cu data de 19 septembrie 2019", se arată într-un comunicat al Transelectrica.

SURSE Parchetul General s-a autosesizat în cazul directorului de la Transelectrica care și-a falsificat diploma de inginer.

Vă reamintim, Comisarul.ro a dezvăluit încă de luni că acest dobitoc din Teleorman, pus probabil în funcție la ordinul lui Dragnea, are o diplomă falsă de inginer: Mafia PSD/Aceasta este diploma falsă de inginer a directorului general al Transelectrica!

 Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice Transelectrica S.A. este operatorul național de transport de energie electrică din România. Compania a fost înființată în iulie 2000 prin reorganizarea CONEL, având ca obiect de activitate transportul energiei electrice, operator de sistem și dispecer. Pe 29 august 2006 Ministerul Economiei și Comerțului a listat la Bursa de Valori București 10% din acțiunile companiei.

 Transelectrica este deținută în proporție de 58,69% de Ministerul Economiei și Comerțului, 13,5% de Fondul Proprietatea, iar 27,81% din acțiuni sunt tranzacționate la Bursa de Valori București și deținute de alți acționari.

Compania gestionează, operează, întreține, modernizează și dezvoltă o rețea de transport formată din 79 de stații electrice de transformare, cu o capacitate de circa 35.506 MVA, și 9.028 kilometri de linii electrice aeriene de 110/220 kV, 400 kV și 750 kV, aflate în gestiunea a opt sucursale de transport.

CNTEE Transelectrica SA este responsabilă pentru transportul energiei electrice, funcționarea sistemului și a pieței și menținerea siguranței Sistemului Eenergetic Național (SEN). De asemenea, reprezintă principala legătura dintre cererea și oferta de electricitate, echilibrând permanent producția de energie cu cererea de pe piață.




Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa