„Umblăm cu toate conservele ordinare” / Regele jocurilor de noroc le răspunde românilor cu BMW după ce și-a luat un Duster

„Umblăm cu toate conservele ordinare” / Regele jocurilor de noroc le răspunde românilor cu BMW după ce și-a luat un Duster

Sorin Constantinescu a reacționat dur după ce a fost criticat pentru faptul că a lăudat și și-a achiziționat o Dacie Duster.

Sorin Constantinescu este considerat unul dintre cei mai vechi specialiști în jocuri de noroc din România. Afaceristul a făcut bani frumoși din industria pariurilor românești.

De curând, el a fost acuzat că ar fi fost plătit să facă reclamă pentru Dacia Duster. Constantinescu nu a evitat să dea un răspuns dur în care i-a vizat și pe șoferii de BMW.

„Ieri v-am prezentat un Duster și am primit foarte multe comentarii răutăcioase că aș lua bani de la Dacia. M-am amuzat, nu m-am supărat. N-am luat nici un ban de nicăieri. Voiam doar să vă arăt că o mașină nouă, bună, românească este mult mai bună decât o conservă ordinară din occident de 15-20 de ani care îți pune viața în pericol, atât ție cât și familiei tale. România este țara din Europa cu cele mai multe accidente mortale pentru că umblăm cu toate conservele, în loc să luăm o mașina românească. Poate să nu fie nouă, de doi trei ani, dar în stare bună. Noi preferăm să ne luam un BMW obosit de 15-20 de ani ca să ne vadă foștii colegi de la liceu sau gagica ori mama cât de realizați suntem noi și cu ce BMW umblăm noi”, a afirmat Sorin Constantinescu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat