Un american a câștigat 1,35 miliarde de dolari la loterie, al doilea cel mai mare premiu din istoria Mega Millions

Un american a câștigat 1,35 miliarde de dolari la loterie, al doilea cel mai mare premiu din istoria Mega Millions

Vineri, 13 ianuarie, s-a dovedit o zi cu noroc pentru un cetățean american care a câștigat jackpot-ul Mega Millions de 1,35 miliarde de dolari, după trei luni și 25 de extrageri fără câștigător, relatează The Guardian .

Mega Millions se joacă în 45 de state FOTO Profimedia

Câștigătorul, al cărui nume nu a fost făcut public și-a cumpărat biletul din Mine, fiind pentru prima dată când o persoană din acest stat a câștigat jackpot-ul Mega Millions.

Mega Millions se joacă în 45 de state, printre care și Washington, DC și Insulele Virgine americane.

Jackpot-ul a fost al doilea ca mărime din istoria Mega Millions și este pentru a patra oară când suma depășește un miliard de dolari. Ultima oară când a fost câștigat un astfel de premiu a fost în octombrie 2018,- 1,53 miliarde de dolari, fiind revendicați de un deținător de bilet din Carolina de Sud .

Extragerea prosperă de vineri a marcat, de asemenea, a șaptea oară când a existat un câștigător al marelui premiu vineri, 13, o dată considerată de superstițioși că poartă ghinion.

Pentru a revendica totalul de 1,35 miliarde de dolari, câștigătorul ar trebui să ia banii în tranșe anuale timp de 29 de ani.

Majoritatea beneficiarilor de jackpot preferă totuși opțiunea de numerar, în care obțin o suma mai mică, dar pe loc, după plata taxelor, iar pentru extragerea de vineri seara câștigătorul ar putea pleca acasă cu 724,6 milioane de dolari dacă va alege această variantă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Lovitură de proporții la Rapid: Mircea Lucescu, contract pe 5 ani ca manager general

2 Cele mai noi date despre pensionarii din România

3 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

4 Vă prezentăm imagini cu noi consilieri aleși în Burnley și Leeds...

5 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”