Un american a furat un dric din fața bisericii cu tot cu mort

Un american a furat un dric din fața bisericii cu tot cu mort

James Juarez, un bărbat în vârstă de 25 de ani din Los Angeles, a fost arestat de autorităţi după o urmărire ca în filme, sub acuzaţia că a furat o maşină funerară care conţinea o persoană decedată, relatează Apnews.com, citat de Mediafax.

Bărbatul a furat o maşină marca Lincoln Navigator din faţa unei biserici catolice, din estul oraşului Pasadena.

Şeful departamentului de Poliţie din Los Angeles a postat pe reţelele de socializare un mesaj pentru infractor în care îl ruga să returneze cadavrul persoanei din interiorul autovehiculului furat.

„În ciuda tuturor deciziilor greşite pe care le-ai făcut, fă un lucru bun şi returnează persoana decedată care se află în maşina Lincoln Navigator”, a scris poliţistul.

Potrivit presei locale, furtul a avut loc în timp ce şoferul dricului ducea o altă persoană decedată în biserică, iar maşina a rămas nesupravegheată.

Poliţia a fost alertată că maşina furată a fost văzută. Autorităţile au început urmărirea autovehiculului pe străzile din Pasadena, apoi pe autostradă până când maşina infractorului a intrat în coliziune cu echipajul poliţei.

În urma accidentului, cel puţin un poliţist a fost rănit.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro