Un american și-a decapitat tatăl, apoi a arătat capul victimei pe YouTube, într-o postare în care atacă administrația Biden

Un american și-a decapitat tatăl, apoi a arătat capul victimei pe YouTube, într-o postare în care atacă administrația Biden

Un autoproclamat „mesia" și-a decapitat tatăl, în vârstă de 68 de ani, apoi a arătat urmăritorilor săi capul victimei, într-un videoclip cu tentă politică postat pe YouTube, în care s-a autointitulat președinte al Americii sub legea marțială, potrivit Daily Mail Online

Justin Mohn. FOTO captură video YouTube Justin Mohn,

Justin Mohn, în vârstă de 32 de ani, a fost arestat în Pennsylvania, la câteva ore după ce a postat pe internet un videoclip în care a ridicat capul tăiat al tatălui său.

„Acesta este capul lui Mike Mohn, un angajat federal de peste 20 de ani și tatăl meu. El se află acum în iad pentru eternitate ca trădător al țării sale", a spus bărbatul în videoclip.

Americanul este acuzat de crimă de gradul întâi, de abuz asupra unui cadavru și de posesie a unui instrument de crimă.

Michael Mohn, tatăl său, a fost găsit decapitat de soția sa în interiorul casei în care familia locuia, aflată în suburbia Levittown din Philadelphia.

În videoclipul postat pe canalul său de YouTube, în care a apărut fluturând o pungă de plastic cu urme de sânge în care a precizat că este capul tatălui său, Justin Mohn a avut o dezlănțuire cu tentă politică, în care a afirmat că este președintele Statelor Unite.

Justin Mohn a spus că mulți îl vedeau ca pe Mesia și îl doreau ca președinte.

În aceeași postare, a îndemnat rudele care locuiesc cu angajați federali să îi ucidă. Mohn a promis recompensă de un milion de dolari oricui ar putea ucide oficiali de rang înalt, inclusiv pe directorul FBI Christopher Wray, pe procurorul general Merrick Garland și pe fostul procuror general Bill Barr.

În videoclip, suspectul a acuzat guvernul federal pentru „mulțimile treze" și pentru migranții care, potrivit lui, distrug Statele Unite, și s-a arătat împotriva „globaliștilor și comuniștilor".

„Violența este singura soluție la trădarea guvernului federal".

În teribila filmare, de 14 minute, care a rămas pe YouTube timp de șase ore de la momentul postării (ora 17:30), bărbatul a declarat: "Violența este singura soluție la trădarea guvernului federal".

În aceeași postare a mai ai spus că economia este „aproape de distrugere", că majoritatea americanilor „nu-și mai pot permite visul american" și că „regimul trădător Biden" a vrut să trimită „militarii americani peste hotare să lupte pentru Ucraina și să moară într-o iarnă rusească".

Potrivit LevitttownNow, Mohn a fost arestat marți, după ora locală 21, în centrul Pennsylvaniei, la aproximativ două ore de ultima sa reședință cunoscută.

Mohn locuia cu tatăl său, mama sa, Denice, în vârstă de 63 de ani, fratele său, Zachary, în vârstă de 35 de ani, și sora sa, Stephanie, în vârstă de 38 de ani.

Tatăl său ar fi deținut două afaceri - o companie de curățenie și un start-up de alfabetizare, dar niciuna dintre acestea nu ar avea legătură cu guvernul federal, potrivit Daily Mail

Amintim că, în august 2022, un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost decapitat de fiul său cu un cuţit de bucătărie, într-o parcare din oraşul francez Saint-Priest, în regiunea Lyon. Fiul său, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat la faţa locului.

În ianuarie, anul trecut, un bărbat de 54 de ani, tată a doi copii, a fost găsit decapitat, într-o comună din Botoșani - România.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat