„Un amic mi-a zis că a fost un articol plătit!”/Război între soțiile lui Șucu?

„Un amic mi-a zis că a fost un articol plătit!”/Război între soțiile lui Șucu?

Diana Șucu, soția acționarului majoritar al Rapidului, a dezvăluit într-o apariție televizată că „fosta familie” a lui Dan Șucu a orchestrat știri false la adresa sa și a familiei.

Diana Șucu a precizat că știe cu siguranță că în spatele știrilor false apărute la adresa sa se află fosta familie a lui Dan Șucu, deși cei doi sunt împreună deja de 20 de ani. Patronul de la Rapid a mai fost căsătorit cu Camelia, iar procesul de divorț a început în 2004 și s-a finalizat după câțiva ani. Ei au 2 fiice, Cristina și Ioana. Cu Diana, Dan Șucu are 2 băieți, Dan și Petru.

Diana Șucu: „În articolele respective nu se spune nimic despre lucrurile bune pe care le fac”

„Nimic nu e întâmplător. Nu cred că se trezește un jurnalist într-o dimineață și se gândește: «Astăzi vreau să mătur pe jos cu Diana Șucu».

N-am deranjat pe nimeni, niciodată nu s-a vorbit frumos despre mine în articolele respective, nimic despre lucrurile bune pe care eu le fac vizavi de fundație și vizavi de alte lucruri. Știu cum a început situația”, a spus Diana Șucu în emisiunea „La Măruță”.

Diana Șucu: „Au scris ceva foarte urât și despre copiii mei”

Soția principalului acționar de la Rapid a completat: „A fost un articol în care s-a făcut mare vâlvă despre canapeaua mea «încălțată». Tocmai ieșisem dintr-o poveste cu băiatul meu, care suferea la 4 ani de purpură idiopatică (n.r. boală care poate duce la zgâriere ușoară și la sângerare), toată mobila din casă era învelită în burete, pentru că mi-era frică să nu se lovească, la o atingere banală putea chiar să moară.

Îmi aduc aminte că atunci a apărut un articol care m-a deranjat, Alice Năstase l-a scris. Atunci m-am interesat cine l-a scris și de ce l-a scris. A scris ceva urât despre copiii mei, că ei mănâncă ciocolată și despre cum sunt tunși și că am mobila îmbrăcată în burete, dar era așa pentru că mi-era foarte frică pentru sănătatea copilului.

Atunci m-am interesat cine e în spatele acestor articole și un amic de-al meu, care era director la Click, mi-a spus că pur și simplu a fost un articol plătit. Cine poate să scrie despre niște copii de 2 și 4 ani? Sunt sigură că în spatele acestor știri se află fosta familie a soțului meu.”



camelia-sucu.jpeg


maxresdefault.jpg


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?