Un angajat al AUR, dus la Poliţie după ce ar fi fost descoperită marijuana asupra sa (surse)

Un angajat al AUR, dus la Poliţie după ce ar fi fost descoperită marijuana asupra sa (surse)

Un angajat al AUR a fost dus vineri la Secţia 17 Poliţie, după ce oamenii legii au fost solicitaţi de lucrători de la Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP) să se prezinte la Palatul Parlamentului care ar fi descoperit asupra sa un plic cu marijuana, informează surse judiciare.

Poliţia Capitalei a anunţat vineri că a fost solicitată de SPP să se prezinte la unul din punctele de acces ale clădirii Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat care avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni.

"Lucrarea întocmită a fost transmisă unităţii competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate Bucureşti, la acest moment fiind în instrumentarea DIICOT - Structura Centrală", a precizat sursa citată.

Copreşedintele AUR George Simion a afirmat se vor lua măsurile adecvate, după desfăşurarea anchetei.

"Aşteptăm desfăşurarea anchetei şi apoi vom lua măsurile adecvate. Cu siguranţă, domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastră pentru prim-ministru", a declarat, pentru AGERPRES, copreşedintele AUR George Simion. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?