Un angajat al unui hotel, acuzat că a intrat în cameră peste un bărbat și i-a supt degetele de la picioare

Un angajat al unui hotel, acuzat că a intrat în cameră peste un bărbat și i-a supt degetele de la picioare

Un client al unui hotel din Nashville s-a trezit și l-a găsit pe un angajat în timp ce îi sugea degetele de la picioare, potrivit poliției.

David Neal, în vârstă de 52 de ani, a fost arestat de către Departamentul de Poliție al Metro Nashville și acuzat de furt calificat și agresiune, spun autoritățile, citate de The Independent .

Anchetatorii spun că Neal a clonat un card de acces și a intrat în camera oaspetelui în jurul orei cinci dimineața, pe 30 martie.

Peter Brennan, care este din Texas, a declarat pentru WTVF că dormea în camera sa de la hotelul Hilton Downtown Nashville din oraș când a avut loc presupusa agresiune.

Eram în Nashville pentru o conferință”, a declarat Brennan. „M-am trezit când un domn, un angajat al hotelului Hilton, m-a agresat. Am sărit instantaneu în sus și am început să țip. Am intrat într-un fel de mod de cercetare a faptelor. Cine ești tu? De ce ești în camera mea? Ce faci aici? Am văzut că purta o uniformă, avea ecusonul cu numele lui. Vorbea cu mine, dar nu-mi dădea răspunsuri concrete”.

Anchetatorii spun că suspectul le-a spus ofițerilor că a intrat în camera oaspetelui din cauza mirosului de fum.

Sincer, am probleme cu somnul, trec printr-o stare de stres post-traumatic, vorbesc cu un terapeut”, a adăugat Brennan. „Încă nu mă simt cu adevărat în siguranță nici în propria mea casă”.

Bărbatul l-a dat în judecată pe suspect dar și hotelul Hilton, pentru acest incident.

Hilton Nashville Downtown este deținut și operat în mod independent de o terță parte și nicio entitate Hilton nu angajează personal la această proprietate. Siguranța și securitatea oaspeților noștri este prioritatea noastră principală, iar Hilton ia foarte în serios astfel de chestiuni”, a declarat un purtător de cuvânt al hotelului.

Într-o declarație, conducerea hotelului a precizat că se implică în ancheta poliției.

Siguranța și securitatea oaspeților noștri și a membrilor echipei este prioritatea noastră cea mai mare. Colaborăm îndeaproape cu Departamentul de Poliție Metropolitană din Nashville și, ca parte a politicii companiei, nu comentăm investigațiile în curs de desfășurare”, se arată în declarație.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro