Un anunț cu „Angajăm mineri!" al firmei lui Umbrărescu s-a viralizat...

Un anunț cu „Angajăm mineri!" al firmei lui Umbrărescu s-a viralizat...

Oficialii grupului de firme UMB au nevoie de oameni cu experiență în domeniul mineritului pentru un proiect de infrastructură.

Anunțul a fost postat în zilele premergătoare Crăciunului inclusiv pe pagina de Facebook oficială a firmei deținute de Dorinel Umbrărescu.

Postarea a fost redistribuită de sute de ori în ultimele 24 de ore.

Cel mai probabil, consideră surse familiare domeniului, specialiștii în minerit sunt necesari pentru unul dintre cele mai delicate proiecte contractate de UMB Spedition.

Este vorba despre faimoasele "tuneluri pentru urși" de pe secțiunea Margina - Holdea a autostrăzii Lugoj - Deva (A1). Este unul dintre cele mai întârziate tronsoane de autostradă din România, în lipsa căruia o legătură directă de mare viteză între centrul țării și granița de vest este imposibilă.

Contractul cu UMB Spedition a fost semnat pentru acest tronson, de 13,6 kilometri, în octombrie 2022. Constructorul are la dispoziție 11 luni pentru proiectare și alte 34 de luni pentru construirea lotului. Lucrările ar urma să înceapă imediat ce condițiile meteo o vor permite.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 „Ar fi primul val al ofensivei”

5 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene