Un aparat foto și pete noi de sânge au fost găsite în casa lui Gheorghe Dincă

Un aparat foto și pete noi de sânge au fost găsite în casa lui Gheorghe Dincă

Un aparat foto și pete noi de sânge au fost găsite în casa lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii vor sparge gropile din curtea unde se presupune că a fost ucisă Alexandra.

Anchetatorii au găsit noi pete de sânge în timpul cercetărilor de duminică, atunci când autoritățile au intrat pentru prima dată în casa lui Gheorghe Dincă, au precizat pentru G4Media.ro  surse judiciare. Până acum, anchetatorii cercetaseră doar curtea unde se presupune că au fost ucise cele două adolescente, Alexandra și Luiza.

Duminică, anchetatorii au găsit și un aparat de fotografiat însă nu pot vizualiza imaginile decât în prezența lui Gheorghe Dincă. Cercetările din interiorul casei sunt aproape de final și, cel mai probabil de luni, acestea vor continua în curtea celui care a declarat că le-a omorât pe ambele fete.

Aceleași surse susțin că gropile din curtea lui Gheorghe Dincă vor fi sparte, curtea va fi eliberată de gunoaie și alte obiecte, iar acțiunea va avea loc tot în prezența lui Dincă.

Un apel la 112 a alertat autoritățile care au demarat o nouă cercetare în teren, în cazul Caracal, au declarat surse judiciare pentru G4Media. Cercetările se desfășoară pe un câmp, la aproximativ 10 kilometri de casa lui Gheorghe Dincă. Potrivit acelorași surse, anchetatorii ar fi găsit niște haine aruncate pe câmp pe care le-au ridicat pentru analize suplimentare.

Cu o zi înainte, Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt al DIICOT, declarase că cercetările efectuate sâmbătă la locuinţa lui Gheorghe Dincă au vizat în principal stabilirea prezenţei în acel loc a Luizei Melencu, adolescenta dispărută în luna aprilie și despre care se presupune că ar fi a doua victimă a lui Dincă.

Sâmbătă dimineaţă, DIICOT a anunţat că, în urma testelor ADN, anchetatorii au ajuns la concluzia că profilul genetic găsit în curtea lui Dincă aparține unei singure persoane, Alexandra Mihaela Măceşanu, adolescenta de 15 ani dispărută în urmă cu o săptămână.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina