UN ASASINAT executat de Clanul Sportivilor pentru MAFIA ITALIANĂ a fost descoperit după 18 ani! Principalul suspect este Alexandru Găină, BEIZADEAUA unui fost ofiţer MAI

Un asasinat comis în anul 1998, rămas, până astăzi, cu autor necunoscut, a fost desluşit de poliţiştii de la Serviciul Omoruri. Principalul suspect este membru al Clanului Sportivilor care l-ar fi executat cu patru focuri de armă pe Mihai Ionescu, la comanda mafiei italiene, scrie Evz.ro.

Poliţiştii de la Serviciul Omoruri, din cadrul Poliţiei Capitalei, împreună cu un procuror de la Parchetul Bucureşti, efectuează o perchezitie în Snagov, judetul Ilfov. Este vizat un barbat bănuit de comiterea infracţiunii de omor prin împuşcare, comis în anul 1998. Victimă a fost Mihai Ionescu, anunţă Poliţia Capitalei.

Surse din rândul anchetetorilor au precizat că principalul suspect în acest caz este Alexandru Găină, fiul unui fost colonel în ministerul de interne, arestat pentru viol şi autor a numeroase fapte reprobabile, la începutul anilor 2000.

Poliţiştii din Capitală percheziţionează, miercuri dimineaţă, locuinţa unui bărbat din judeţul Ilfov, suspectat că este autorul asasinatului asupra omului de afaceri Mihai Ionescu, ucis în iulie 1998 prin împuşcare, anunţă reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei. 

Miercuri dimineaţă, poliţişti de la Serviciul Omoruri, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, percheziţionează locuinţa unui bărbat din Snagov, judeţul Ilfov, transmit reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei.

Sursele citatate precizează că există suspiciunea că acesta este autorul asasinării omului de afaceri Mihai Ionescu, în iulie 1998, în Capitală. La finalul percheziţiei domiciliare, bărbatul va fi ridicat şi dus la sediul Poliţiei Capitalei pentru audieri.

Omul de afaceri Mihai Ionescu a fost împuşcat, pe 15 iulie 1998, în timp ce se întorcea acasă, pe strada Mieilor din sectorul 2 al Capitalei. Patron a două firme, dintre care una se numea "Mondo Mike SRL", a fost împuşcat cu patru gloanţe, de aproape. Crima s-a petrecut în timp ce victima se afla în maşină, la volan, încercând să intre în curtea casei sale.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Porno-scandal de proporții în Parlamentul României

2 BREAKING Emi Pian, șeful clanului Duduianu, executat în stil mafiot de un rival pe o stradă din Capitală

3 Rău a ajuns Armata Română...

4 Firea minte cum respiră! Curentul o dă cu cracii-n sus pe moldoveancă!

5 Cinci șefi de la Romsilva Bacău au fost arestați după ce au luat un milion de euro mită de la o companie de ”î…