Un autocar care transporta români și moldoveni a ars ca o torță pe o autostradă de centură a Vienei

Un autocar care transporta români și moldoveni a ars ca o torță pe o autostradă de centură a Vienei

Un autocar a luat foc luni, în jurul orei locale 14.00, pe autostrada de centură a Vienei, A21, pe sensul de mers spre Vosendorf, relatează News Maker . În autocar se aflau 60 de persoane, români și moldoveni.

Pasagerii autocarului au ieșit la timp și nimeni nu a fost rănit. Foto: Arhivă

Autocarul plecase din Spania și se îndrepta spre România și Republica Moldova. Conform sursei citate, pasagerii autocarului au ieșit la timp și nimeni nu a fost rănit. Vehiculul a luat foc ca o torță, iar în 10 minute a ars în totalitate. Cu toate acestea, doar remorca autocarului a fost salvată.

În plus, cei 60 de pasageri au fost însoțiți de polițiști la o benzinărie , situată în vecinătatea locului în care a avut loc evenimentul, pentru a aștepta alte mijloace de transport care să-i ducă în Republica Moldova și România.

Potrivit primelor informații acordate de autorități, vehiculul era înmatriculat în România, iar remorca în Republica Moldova, notează News Maker, care a descoperit apoi că acesta ar fi deținut de o persoană din Bălți.

Încurcătura s-ar fi produs din pricina faptului că pe autocar era scris numele companiei românești de transport Aliseb Tours. Reprezentanții Aliseb Tours au precizat că vehiculul a fost vândut în anul 2020: „Autocarul nu este proprietatea Aliseb Tours România. Acesta este vândut din anul 2020 către Ababii Roman din Bălţi, Republica Moldova. A fost radiat de pe firma noastră şi înscris pe firma administrată de Ababii Roman, cu sediul la Iaşi. Nu avem noi nicio implicare cu privire la acel autocar”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat