Un avion american s-a prăbușit în estul Mediteranei

Un avion american s-a prăbușit în estul Mediteranei

Nu se știe dacă trupele americane de la bord au fost rănite.

foto: Arhiva Adevărul

Un avion militar american s-a prăbușit în timpul unui zbor de antrenament în estul Mediteranei, a relatat Comandamentul European al Forțelor Armate ale SUA.

După cum se menționează în declarație, în timpul unui zbor de antrenament din 10 noiembrie, s-a produs o „situație de urgență”, în urma căreia avionul s-a prăbușit. „Putem spune cu încredere că zborul a fost efectuat exclusiv în scopuri de instruire; și nu există indicii de acțiuni ostile”, se subliniază în comunicat.

Comandamentul nu a explicat dacă militarii americani au fost răniți sau despre ce model de aeronavă vorbeau. „A fost deschisă o anchetă pentru a stabili cauzele incidentului”, se arată în comunicat.

Serviciul de presă al Comandamentului European a declarat că „nu au detalii suplimentare” despre acest incident. „De îndată ce vom cunoaște detalii suplimentare, vom furniza aceste informații”, a menționat serviciul de presă

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?