Un băiat de 10 ani a murit într-un accident survenit pe cel mai înalt tobogan acvatic din lume

Un băiat de 10 ani a murit într-un accident survenit pe cel mai înalt tobogan acvatic din lume

Un băiat de 10 ani a murit duminică într-un accident survenit pe cel mai înalt tobogan acvatic din lume, într-un parc de atracții din Kansas, Statele Unite. Poliția a demarat o anchetă, relatează AFP.

"Anunțăm cu tristețe că un băiat a murit pe Verrückt", numele toboganului înalt de 58 de metri, a deplâns parcul într-un comunicat citat de AFP.

Victima este Caleb Schwab, fiul congresmanului de Kansas Scott Schwab. Accidentul s-a produs în condiții încă neelucidate duminică după-amiază în parcul acvatic Schlitterbahn.

Martori ai accidentului au declarat postului de televiziune local KSHB-TV că l-au văzut pe băiat zburând de pe tobogan înainte de a fi proiectat într-o plasă de siguranță. Ei au sugerat de asemenea că pe tobogan au fost văzute urme de sânge, ceea ce înseamnă că legăturile de siguranță nu au funcționat corect.

"Polițiștii anchetează moartea aparent accidentală din Schlitterbahn", a scris Terry Zeigler, șeful poliției din Kansas City, pe contul său de Twitter. Parcul rămâne închis în perioada realizării anchetei.

Potrivit Guinness World Records, diapozitivul de apă, al cărui nume înseamnă "nebun" în germană, este mai înalt decât Cascada Niagara, iar cei care se încumetă alunecă pe el cu o viteză de până la 104.6 kilometri pe oră, scrie DPA.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 „Un pat matrimonial mare în care o femeie se află peste un bărbat şi îi face sex oral, şi alţi trei tineri ca…

3 Departamentul de Stat al SUA: China se pregătește încă din 2015 pentru al Treilea Război Mondial cu arme biolo…

4 Răsturnare de situație în dosarul privind accidentul în care a fost implicat ministrul Lucian Bode. Una dintre…

5 Anchetă în R. Moldova, după ce în sacul diplomatic sigilat venit de la Moscova s-a găsit untură de bursuc