Un băiețel de numai șase ani s-a îmbarcat în avionul greșit. Ce a făcut compania aeriană

Un băiețel de numai șase ani s-a îmbarcat în avionul greșit. Ce a făcut compania aeriană

Primul zbor va rămâne, cu siguranță, unul memorabil, pentru un băiețel de numai șase ani, din Statele Unite. Acesta s-a îmbarcat în zborul greșit, spre disperarea bunicii sale. El a călătorit de la Philadelphia către Florida.

Aeronavă a companiei Spirit Airlines FOTO X (Twitter)

Un băiețel de șase ani s-a urcat în avionul greșit săptămâna trecută, făcând astfel o călătorie de vacanță de neuitat. Greșeala se pare că a fost a companiei aeriene, Spirit Airlines, care l-a trimis pe micuț în Orlando, în loc de Fort Myers, notează The Guardian .

Peripeția lui Casper a avut loc joi. Bunica lui l-a așteptat, în zadar, în aeroportul din Fort Myers, Florida. În schimb, bagajul lui a ajuns la destinația corectă , la Aeroportul Internațional Southwest Florida.

Bunica a făcut o călătorie de peste 250 de kilometri

Un post de știri local a vorbit cu Maria Ramos, bunica lui Casper, care a spus că a primit un apel de la nepotul ei, după ce acesta a aterizat în Orlando. Ea a parcurs în jur de 250 de kilometri de la Fort Myers pentru a-l prelua. Spirit Airlines s-a oferit să îi ramburseze banii pentru călătorie.

Femeia și-a exprimat public dorința de a sta de vorbă cu reprezentanții companiei.

„Vreau să mă sune”, a spus ea, pentru WINK-TV.

„Să îmi explice cum a ajuns nepotul meu în Orlando. Cum sa întâmplat asta? L-au scos din avion? Însoțitorul de bord – după ce mama i-a înmânat documentele – l-a lăsat să plece singur? A sărit singur în avionul greșit?”, se întreabă bunica băiatului.

Spirit Airlines a transmis, într-o declarație, că ia în serios siguranța și responsabilitatea transportului tuturor pasagerilor și efectuează o investigație internă. Compania și-a cerut scuze familiei pentru experiența neplăcută.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?