Un bărbat a făcut scandal în sediul Poliţiei Dej, după ce l-a agresat pe tatăl iubitei sale

Un bărbat a făcut scandal în sediul Poliţiei Dej, după ce l-a agresat pe tatăl iubitei sale

Un bărbat de 33 de ani a fost amendat de poliţişti şi internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Dej, după ce l-a agresat pe tatăl prietenei sale şi a făcut scandal în sediul Poliţiei, unde fusese dus pentru audieri, el devenind violent şi ameninţându-i pe oamenii legii.

Un bărbat a făcut scandal în sediul Poliţiei Dej, după ce l-a agresat pe tatăl iubitei sale (Imagine: Diana Iurkiewicz/Arhiva Mediafax Foto)

Sâmbătă seară, bărbatul în vârstă de 33 de ani, din localitatea bistriţeană Nimigea, l-a agresat pe tatăl prietenei sale, pe o stradă din Dej, victima anunţând Poliţia.

La sosirea poliţiştilor, bărbatul a refuzat să se legitimeze şi a avut un comportament violent, astfel că a fost dus la sediul Poliţiei Dej. Acolo, el a continuat să facă scandal, ameninţându-i pe poliţişti şi rănindu-se de mobilierul din biroul în care era audiat, astfel că a fost chemată o ambulanţă pentru a-l transporta la spital.

"Agresorul era agitat şi a refuzat să se legitimeze, fiind încătuşat şi dus la sediul Poliţiei Dej, unde a continuat să se manifeste violent. Bărbatul a fost transportat la Centrul de Primiri Urgenţe a Spitalului Dej, unde a fost diagnosticat cu agitaţie psiho-motorie şi escoriaţie zigomatică dreapta şi a fost internat la Secţia de Psihiatrie", se precizează într-un comunicat de presă transmis, sâmbătă, de Poliţia Judeţeană Cluj.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost amendat cu 1.000 de lei.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 Fotografia cu lectorul universitar îmbrăcat în fustă a împărțit Internetul. Reacția Universității din București și a colegilor acestuia

3 O poveste reală, nu banc! / Citiți și voi, că asta este lumea în mod real, o bombă cu ceas...

4 „Nu mai vreau să fiu asociată sub nicio formă cu numele sau imaginea lui Liviu Dragnea”

5 „România este țară sigură, în Londra ies fără geantă scumpă. În Italia, a spart geamul la Ferrari ca să ia ceasul de la mână”