Un bărbat a fost arestat după ce a plimbat o persoană pe capota mașinii aproape 2 km. Victima, celebră în mediul online

Un bărbat a fost arestat după ce a plimbat o persoană pe capota mașinii aproape 2 km. Victima, celebră în mediul online

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București a pus în mișcare acțiunea penală și au luat măsura reținerii față de un bărbat cercetat pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor. Inculpatul a plimbat o persoană pe capota mașinii aproximativ 2 kilometri.

FOTO: Arhivă

În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au reținut, în esență, următoarea situație de fapt:

„La data de 02.08.2023, în jurul orei 01:45, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul (un bărbat de 41 de ani) a transportat persoana vătămată (un bărbat de 22 de ani) pe capota motor a autoturismului pe care îl conducea, rulând pe artere intens circulate din mun. București, sector 3, pe o distanță de aproximativ 1,6 km, punând în pericol viața victimei”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Sursa citată arată că judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București a admis propunerea de arestare preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

„Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri. Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale și dispunerea măsurilor preventive reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activități care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată în comunicat.

Bărbatul care a fost plimbat pe capota mașinii aproximativ 2 kilometri este Justițiarul de Berceni. Potrivit acestuia, cele întâmplate s-au petrecut după ce a încercat să prindă un șofer care ar fi agresat o adolescentă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?