Un bărbat a uitat într-un autobuz din Piteşti o borsetă cu 6.500 de euro, 5.000 de lire sterline, 10.000 de lei şi zeci de grame de bijuterii din aur

Un bărbat a uitat într-un autobuz din Piteşti o borsetă cu 6.500 de euro, 5.000 de lire sterline, 10.000 de lei şi zeci de grame de bijuterii din aur

Un bărbat a cerut ajutorul Poliţiei după ce a uitat într-un autobuz care circulă în municipiul Piteşti, o borsetă în care avea 6.500 de euro, 5.000 de lire sterline, 10.000 de lei şi peste optzeci de grame de bijuterii din aur.

Poliţiştii au descoperit că borseta fusese găsită de un alt bărbat care, după ce a fost chemat la secţie, a predat bunurile găsite, potrivit News.ro.

Acesta nu a putut da poliţiştilor mai multe detalii cu privire la numărul de înmatriculare sau traseul autobuzului.

„Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti s-au mobilizat exemplar şi au efectuat verificări, în vederea stabilirii mijlocului de transport şi a persoanei care şi-ar fi însuşit borseta în cauză, împrejurare în care, în jurul orei 18:00, una dintre persoanele invitate la sediul poliţiei, bărbat de 48 de ani, din Bascov, a predat poliţiştilor borseta în cauză, cu întreg conţinutul său. Bunurile au fost restituite persoanei vătămate”; informează, sâmbătă, oficialii Poliţiei judeţene Argeş.

Poliţiştii reamintesc că, potrivit legii, însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare ori în mod fortuit în posesia altei persoane, care nu îl predă autorităţilor în termen de 10 zile, constituie infracţiune.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...