Un bărbat care avea asupra sa un cuţit cu lama de 30 de centimetri - imobilizat de poliţişti în zona Unirii

Un bărbat care avea asupra sa un cuţit cu lama de 30 de centimetri - imobilizat de poliţişti în zona Unirii

Un bărbat care avea asupra sa un cuţit cu lama de 30 de centimetri a fost imobilizat de poliţişti, vineri seară, în zona Pieţei Unirii din Bucureşti, a anunţat Brigada Rutieră.

"În jurul orei 19,00, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu în zona Piaţa Unirii au fost sesizaţi de către două persoane cu privire la faptul că un bărbat care se afla în zonă ar avea asupra sa un cuţit. Poliţiştii s-au îndreptat în direcţia indicată, moment în care au observat bărbatul la care au făcut referire cele două persoane şi au constatat că avea asupra sa, într-o sacoşă, un cuţit cu lama de aproximativ 30 de centimetri", se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere.

Când a observat că poliţiştii se apropie de el, bărbatul a încercat să ascundă cuţitul în mâneca hainei şi s-a tăiat la mână.

"Poliţiştii au procedat de îndată la imobilizarea acestuia, solicitându-se totodată prezenţa unei ambulanţe în vederea acordării de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost consultat la faţa locului de către echipa medicală, nefiind necesară acordarea de îngrijiri medicale ori transportul la spital pentru investigaţii suplimentare", se precizează în comunicat.

Bărbatul a fost sancţionat de poliţiştii Brigăzii Rutiere cu amendă de 1.300 de lei pentru refuz de legitimare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa