Un bărbat care susține că a venit din viitor face o previziune surprinzătoare pentru omenire. Ce anunță "călătorul în timp"

Un bărbat care susține că a venit din viitor face o previziune surprinzătoare pentru omenire. Ce anunță "călătorul în timp"

Bărbatul care susține că vine din anul 2198 a transmis că știe exact anul în care oamenii vor întâlni pentru prima dată extratereștrii. Aceasta nu neste însă prima predicție pe care o face. De-a lungul timpul a spus că știe data exactă când vine sfârșitul lumii.

Extratereștrii vor veni pe Pământ FOTO Shutterstock

În cel mai recent avertisment al său, „călătorul în timp” a spus că știe anul exact în care viața extraterestră se va face cunoscută oamenilor, iar acest lucru nu este prea departe, relatează DailyStar.

Utilizatorul rețelei sociale, care postează sub numele @timetravelexplorer , a câștigat peste 124.000 de aprecieri, distribuind avertismente ciudate despre ceea ce se pare că se va întâmpla în viitor. Până acum, a făcut afirmații despre orice, de la roboți , dezastre naturale și chiar sfârșitul lumii în sine.

"Un vulcan din Europa va exploda"

În clipul pe care l-a lansat pe platforma TikTok, așa-zisul „călător în timp” a spus: „Atenție! Sunt un călător în timp din 2198, acest lucru se va întâmpla în următorii 5 - 10 ani. 2026, extratereștrii își fac prima apariție în fața oamenilor. 2024, un vulcan din Europa va exploda, creând pământ. Populația a ajuns la 9 miliarde de locuitori”.

Vestea sa vine după ce un alt TikTok-er celebru, care pretinde că este un „călător în timp din 2671”, a afirmat că mii de oameni vor cădea într-un portal de 3,5 km lățime în San Francisco.

Eno Alaric este cunoscut și sub numele de @theradianttimetraveller. El susține că aproximativ 15.000 de persoane vor deschide o groapă uriașă în San Francisco, California, și vor fi duse înapoi în timp - majoritatea dintre ele nu se vor putea întoarce.

Profeția înfricoșătoare a lui Isaac Newton: Sfârșitul Lumii, mai aproape decât credeam

Sir Isaac Newtom, omul de știință care a scris Legile gravitației, a construit primul telescop reflectorizant și chiar și-a dat seama de forma exactă a Pământului, a calculat data Sfârșitului Lumii. Conform acestuia, Apocalipsa este mai aproape decât credeam.

Legendarul om de știință Sir Isaac Newton a prezis cândva că lumea se va sfârși în 2060 – iar oamenii sunt îngroziți că ar putea avea dreptate, relatează dailystar.co.uk

Dar, deși s-ar putea să nu iei în serios majoritatea acestor profeții, atunci când părintele științei moderne prezice sfârșitul tuturor lucrurilor, probabil că merită să fii atent.

Sir Isaac Newton, care a făcut numeroase descoperiri în fizică și matematică, credea că lumea așa cum o cunoaștem se va sfârși în 2060 . Acesta ar fi putut părea departe când Newton și-a notat previziunile detaliate în 1704. Dar astăzi ne mai despart doar 37 de ani. Mulți dintre noi vor mai fi în viață când va veni acel moment. Într-o scrisoare din 1704, după 30 de ani de cercetat clădiri antice, Newton spune că a găsit un cod secret de numere în cărțile biblice (Daniel și Apocalipsa). După calculele lui Newton, sfârșitul lumii va avea loc în anul 2060.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale