Un bărbat de 73 de ani din Timișoara s-a aruncat de la etaj după ce i-a urat „La mulți ani” unei vecine

Un bărbat de 73 de ani din Timișoara s-a aruncat de la etaj după ce i-a urat „La mulți ani” unei vecine

Un bărbat de 73 de ani a murit luni, 29 aprilie, după ce s-a aruncat în gol de la o fereastră de pe casa scării dintre etajele 9 şi 10 ale unui bloc de locuinţe din apropierea centrului oraşului Timişoara.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi continuă cercetările în acest caz.

„La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 10:07, poliţiştii Secţiei 1 Urbană au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 73 de ani are intenţia de a se arunca de la etaj dintr-un bloc de pe bulevardul Take Ionescu. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au constatat faptul că bărbatul s-ar fi aruncat în gol de pe casa scării dintre etajele 9 şi 10. Din nefericire, a rezultat decesul acestuia”, a transmis IPJ Timiş.

Din primele cercetări reiese că bărbatul locuia în acelaşi bloc, singur. Luni dimineaţă s-a dus la vecina lui să îi ureze „La mulţi ani” pentru că a fost ziua ei şi şi-a luat rămas bun, apoi a fugit spre fereastra de unde s-a aruncat în gol, fără ca femeia să poată avea vreo reacţie. Vecina a fost cea care a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa ce s-a întâmplat.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au deschis dosar penal, conform procedurilor, pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările în acest caz.


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”