Un bărbat din Alaska și-a filmat moartea cu un GoPro. Cadavrul său nu a fost găsit

Un bărbat din Alaska și-a filmat moartea cu un GoPro. Cadavrul său nu a fost găsit

Un bărbat din Alaska, care nu purta un dispozitiv de flotabilitate sau îmbrăcăminte de protecție pentru sporturile de apă glaciară, și-a filmat fără să vrea propriul înec într-un lac glaciar, cu o cameră GoPro pe care și-o montase pe cască.

Cadavrul lui Paul Rodriguez Jr., de 43 de ani, este căutat în lacul Mendenhall din Alaska. Dispariția sa a fost sesizată când o persoană a predat poliției din Alaska o cască cu un GoPro atașat.

Casca găsită pe malul lacului îi aparținea lui Rodriguez, care a dispărut din 11 iulie. În acea zi, un caiac asemănător cu cel cu care Rodriguez s-a fotografiat în aceeași dimineață și a postat imaginea pe o rețea socială, a fost găsit plutind în derivă pe lac de poliția Juneau.

A fost declanșată o operațiune de căutare, autoritățile verificând lacul și malurile, apelând și la un elicopter. Însă cadavrul încă nu a fost găsit, scrie Insider.

Imaginile filmate pe 11 iulie au surprins caiacul răsturnându-se și pe Rodriguez înecându-se în apa glaciară. „Înregistrarea a surprins momentul în care caiacul s-a răsturnat din cauza unui curent puternic care venea dinspre ghețar”, a declarat purtătorul de cuvânt al Alaska State Troopers, Tim DeSpain.

Rodriguez nu purta un dispozitiv de flotabilitate sau îmbrăcăminte de protecție pentru sporturile de apă glaciară, a mai precizat poliția.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?