Un bărbat din Iași s-a rănit grav în timp ce își alerga soția cu un topor, în noaptea de Revelion

Un bărbat din Iași s-a rănit grav în timp ce își alerga soția cu un topor, în noaptea de Revelion

Multe conflicte casnice au avut loc în România, în noaptea de Revelion, din cauza consumului de alcool. Un bărbat a vrut să își ucidă soția cu un topor dar a căzut și s-a lovit la cap.

S-a întâmplat în localitatea Ciurea din județul Iași. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani a ajuns la spital în noaptea dintre ani. Ieşeanul s-a lovit la cap în timp ce-şi alerga soţia cu un topor, scrie Adevărul .

Cadrele medicale spun că bărbatul a dezvoltat o psihoză etanolică, pe fondul consumului de alcool.

Potrivit medicilor, bărbatul a fost încătuşat de poliţie, evaluat de medici şi dirijat apoi pentru internare spre Spitalul de Psihiatrie „Socola” din Iaşi.

„Acesta, pe fondul consumului de etanol, a dezvoltat psihoză etanolică şi, în timp ce îşi urmărea soţia cu toporul a căzut şi a suferit un traumatism cranio-cerebral frontal. Pacientul a fost încătuşat de Poliţie, a fost evaluat de urgentist, OMF, ORL şi Oftalmologie. Ulterior, a fost dirijat către Spitalul de Neurologie şi Spitalul Socola, pentru internare”, spune Diana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD Iaşi.

Tot în noaptea dintre ani, un pacient în vârstă de 31 de ani, agitat psiho-motor, cu tulburări de comportament, etilism acut, cu infecţie HIV şi hepatită acută, s-a prezentat în UPU-SMURD Iaşi. Pacientul a fost transferat către Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 China, pivotul care ar putea fi cheia în criza nucleară. SUA fac încă o încercare pentru a-l aduce pe Putin cu picioarele pe pământ

2 Mii de apeluri ale soldaților ruși au fost interceptate: „Ni s-a dat ordin să ucidem toți civilii” / „Putin e un prost”

3 Erdogan îi dă o lovitură subtilă lui Putin: Turcia schimbă strategia față de Rusia

4 Marele joc strategic / Ce armă susține Rusia că are împotriva Occidentului. Țările cheie și rolul Chinei

5 VIDEO ​George Simion, săltat de mascați, la 3 dimineața din Piața Victoriei, după un scandal de aproape o oră / Liderul AUR ar fi condus cu permisul s…