Un bărbat din Iași s-a rănit grav în timp ce își alerga soția cu un topor, în noaptea de Revelion

Un bărbat din Iași s-a rănit grav în timp ce își alerga soția cu un topor, în noaptea de Revelion

Multe conflicte casnice au avut loc în România, în noaptea de Revelion, din cauza consumului de alcool. Un bărbat a vrut să își ucidă soția cu un topor dar a căzut și s-a lovit la cap.

S-a întâmplat în localitatea Ciurea din județul Iași. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani a ajuns la spital în noaptea dintre ani. Ieşeanul s-a lovit la cap în timp ce-şi alerga soţia cu un topor, scrie Adevărul .

Cadrele medicale spun că bărbatul a dezvoltat o psihoză etanolică, pe fondul consumului de alcool.

Potrivit medicilor, bărbatul a fost încătuşat de poliţie, evaluat de medici şi dirijat apoi pentru internare spre Spitalul de Psihiatrie „Socola” din Iaşi.

„Acesta, pe fondul consumului de etanol, a dezvoltat psihoză etanolică şi, în timp ce îşi urmărea soţia cu toporul a căzut şi a suferit un traumatism cranio-cerebral frontal. Pacientul a fost încătuşat de Poliţie, a fost evaluat de urgentist, OMF, ORL şi Oftalmologie. Ulterior, a fost dirijat către Spitalul de Neurologie şi Spitalul Socola, pentru internare”, spune Diana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD Iaşi.

Tot în noaptea dintre ani, un pacient în vârstă de 31 de ani, agitat psiho-motor, cu tulburări de comportament, etilism acut, cu infecţie HIV şi hepatită acută, s-a prezentat în UPU-SMURD Iaşi. Pacientul a fost transferat către Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, decizie majoră pentru French Open: Simona are de acum o singură șansă să joace la Paris

2 Câte rachete supersonice are Rusia pe stoc, potrivit estimărilor ucrainene

3 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

4 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

5 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia