Un bărbat din Ilfov a înșelat mai multe femei cunoscute pe Tinder. Se dădea un afacerist bogat

Un bărbat din Ilfov a înșelat mai multe femei cunoscute pe Tinder. Se dădea un afacerist bogat

Un bărbat din Ilfov, care se dădea drept afacerist de succes, a reușit să păcălească mai multe femei, după ce le-a cunoscut pe Tinder.

Aplicația Tinder

Victimele sunt femei cu situație financiară și de carieră, dar care au avut probleme în viața amoroasă, majoritatea fiind divorțate.

Bărbatul de 42 de ani le promitea că le va oferi viața perfectă și că vor avea copii. După ce se asigura că le-a câștigat încrederea, escrocul le cerea bani pentru diferite motive: fie le spunea că are mama internată în spital și are nevoie de bani lichizi, fie că mama a decedat, fie că trebuie să îi cumpere apartament fiicei. În acest fel, unele femei i-au oferit chiar sume de peste 60.000 de euro.

Bărbatul a reușit astfel să le înșele cu aproximativ 170.000 de euro, potrivit observatornews.ro.

În cadrul cercetărilor, polițiștii de ordine publică l-au depistat într-un imobil din orașul Sinaia.

Bărbatul a fost încarcerat în penitenciar, întrucât, anterior săvârșirii acestor fapte, instanțele din județul Constanța au emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei închisorii și un mandat european de arestare, acesta fiind condamnat la 10 ani de închisoare pentru infracțiuni de înșelăciune, scrie observatornews.ro.

Potrivit reprezentanților Poliției Ilfov, în perioada septembrie 2019 – 5 mai 2020, bărbatul ar fi indus în eroare 15 persoane, respectiv 13 femei și 2 bărbați, pentru a putea obține sume mari de bani de la acestea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”