Un bărbat eliberat condiționat a împușcat trei polițiști în Los Angeles. Ce s-a întâmplat cu suspectul

Un bărbat eliberat condiționat a împușcat trei polițiști în Los Angeles. Ce s-a întâmplat cu suspectul

Trei polițiști au fost împușcați de un bărbat eliberat condiționat. Cei trei ofițeri superiori din unitatea K-9 Metropolitan Division se află în stare stabilă la spital.

FOTO EPA EFE

Poliția a descins miercuri seară într-un cartier din Los Angeles, în căutarea unui bărbat eliberat condiționat. Acesta a refuzat să se supună comenzilor acestora și au fost nevoiți să folosească gaz pentru a-l liniști. Suspectul tot nu s-a conformat ordinului și a încercat să fugă trăgând în polițiști.

Suspectul a fost găsit mort la locul incidentului. Nu a fost stabilit încă dacă a fost împușcat de ofițeri sau dacă acesta s-a sinucis.

Trei dintre ei au fost răniți, în timp ce suspectul a fost găsit mort la locul incidentului”, a precizat Alfred Labrada, șeful adjunct al Departamentului de Poliție din Los Angeles (LAPD), relatează Libertatea.

Primarul orașului Los Angeles, Karen Bass, a afirmat că a discutat cu doi dintre ofițerii răniți.

„Sunt ușurat și recunoscător că acești trei ofițeri curajoși sunt în stare stabilă și sunt capabili să poarte o conversație. Am vorbit cu doi dintre ei”, a declarat Karen Bass.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu