Un „bărbat însărcinat“ a pozat pentru coperta revistei Glamour: „Exist, sunt o dovadă vie!“

Un „bărbat însărcinat“ a pozat pentru coperta revistei Glamour: „Exist, sunt o dovadă vie!“

Ediția britanică „Glamour” spune că își dedică numărul din luna aceasta persoanelor transgender. Logan Brown, în vârstă de 27 de ani, este bărbat trans și a pozat pentru revista britanică cu două săptămâni înainte să nască.

Logan Brown, un bărbat însărcinat FOTO Twitter Glamour UK

„Sunt un bărbat transgender însărcinat și exist, așa că indiferent de ceea ce spune cineva, sunt o dovadă vie”, a declarat Logan Brown, vedeta de copertă.

Glamour UK și-a lansat coperta digitală June Pride săptămâna aceasta, cu un bărbat transgender însărcinat.

Coperta îl prezintă pe activistul transgender Logan Brown topless, cu un costum pictat pe piept și pe burta de gravidă, scrie nbcnews.com

Glamour UK, o revistă online pentru femei și-a lansat numărul Pride joi, lucru care a coincis cu începutul lunii LGBTQ Pride. Revista a prezentat anterior figuri proeminente din comunitatea LGBTQ, cum ar fi artistul câștigător al premiului Grammy, Kim Petras și Antoni Porowski din „Queer Eye”.

Alianța dintre femei și persoanele transgender

Numărul din acest an „sărbătorește alianța dintre femei și persoanele transgender prin experiențele noastre comune – în special sarcina, asistența medicală și nașterea”, a explicat revista.

Interviul de copertă, care a fost realizat cu două săptămâni înainte ca Brown, în vârstă de 27 de ani, să-i dea naștere fiicei sale, Nova, povestește experiența vedetei

Brown a mai spus în interviu că el și partenerul său, Bailey J Mills, interpret și vedetă TikTok în Marea Britanie, au primit un amestec de comentarii, unele de susținere și altele negative după ce și-au anunțat sarcina pe rețelele de socializare.

În ciuda reacțiilor negative, vedeta de pe copertă și-a exprimat dorința de a-i educa pe cei care ar putea avea concepții greșite despre persoanele transgender.

Experiența unică a lui Logan Brown

Brown a împărtășit cu Glamour că lucrează la o carte pentru copii și la o autobiografie care îi evidențiază sarcina și speră că va servi drept sursă de inspirație pentru alte persoane transgender.

El a adăugat că și-ar dori că această cartea să ajungă și la persoane care nu sunt transgender, dar „sunt curioase și doresc să afle despre situație”, făcând referire, evident, la sarcina trans.

Am sentimentul că vor fi mereu oameni în comentarii și războinici pe tastatură pe Instagram”, spune el în interviul pentru Glamour. „Acești oameni spun lucruri online pe care probabil că nu mi le-ar spune niciodată în față”.

În rubricile Glamour, Logan Brown povestește dificultățile întâmpinate cu îngrijitorii, neobișnuiți cu situația, pe parcursul urmăririi sale medicale.

Logan Brown are 27 de ani, iar din luna martie împărtășește experiența sa unică de bărbat însărcinat pe Instagram și TikTok. El a născut la jumătatea lunii mai o fetiță, Nova, la două săptămâni după ce a pozat pentru Glamour. Nașterea nu a fost ușoară și a fost necesară o operație cezariană, dar tatăl și fiica lui sunt în stare bună.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB