Un bebeluş care plângea a fost "dat afară" de Donald Trump, la scurt timp după ce declarase că iubeşte copiii - VIDEO

Un bebeluş care plângea a fost "dat afară" de Donald Trump, la scurt timp după ce declarase că iubeşte copiii - VIDEO

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidenţiale din noiembrie, a dat afară din sala în care ţinea un discurs, un bebeluş care plângea, după ce cu doar câteva minute în urmă a declarat că iubeşte copiii, potrivit DailyMail.

Un bebeluş care plângea a fost dat afară din sală de Donald Trump, la scurt timp după ce a declarat că iubeşte copiii

Cu toate că, iniţial, Donald Trump nu părea deranjat de faptul că bebeluşul nu stătea liniştit şi a asigurat-o pe mamă că nu este nicio problemă, după câteva minute, magnatul a afirmat că totul a fost o glumă şi că nu vrea un copil care plânge să-i întrerupă constant discursul, potrivit DailyMail.

 „Nu-ţi face probleme din cauza copilului, iubesc copiii. Ador copiii, aud acel copil plângând şi îmi place. Ce copil frumos! Stai liniştită! Uite, mama aleargă. Stai liniştită! E tânăr, e frumos, e sănătos. Exact asta ne dorim.”

La scurt timp, atunci când bebeluşul a început din nou să plângă, Donald Trump şi-a schimbat părerea. “De fapt, eu doar am glumit! Poţi să scoţi bebeluşul afară din sală! Cred că m-a crezut cu adevărat când am spus că iubesc să aud un bebeluş plângând în timp ce eu vorbesc”, a declarat acesta.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa