Un câine, o pisică și un șoarece, prieteni de nedespărțit, adoptați împreună de la un adăpost de animale din SUA (FOTO/VIDEO)

Un câine, o pisică și un șoarece, prieteni de nedespărțit, adoptați împreună de la un adăpost de animale din SUA (FOTO/VIDEO)

Un trio inedit de animale inseparabile, alcătuit dintr-un câine, o pisică și un șoarece, a fost adoptat de la un adăpost din Wisconsin, Statele Unite, după ce a fost abandonat de fostul stăpân, informează UPI.

Sursa foto: Oshkosh Area Humane Society / Facebook

Câinele Sasha, motanul Jack și șoarecele Tweaks au ajuns la adăpostul Oshkosh Area Humane Society după ce fostul lor stăpân nu a mai putut avea grijă de ei și, din fericire, cei trei au fost adoptați împreună.

"Proprietarul a menționat că animalele sunt atașate unele de altele", a declarat pentru ABC News Cari Tetzlaff, manager în cadrul Oshkosh Area Humane Society. Aceasta a adăugat că legătura dintre cei trei a fost observată în prima seară petrecută la adăpost, când au fost separați spre a le fi evaluată starea de sănătate. "A devenit imediat evident că Jack era extrem de nefericit. Un membru al personalului a avut ideea să pună câinele înapoi cu Jack pentru a vedea dacă acest lucru are un impact pozitiv", a explicat Tetzlaff. "Imediat ce Sasha a intrat în încăpere, Jack și-a revenit. Atunci am putut să-l atingem pentru prima oară. Dintr-o dată el s-a simțit mult mai confortabil", a mai spus ea.

Sursa foto: Oshkosh Area Humane Society / Facebook

Oshkosh Area Humane Society a publicat pe pagina sa de Facebook imagini cu cele trei animale de nedespărțit. "Suntem recunoscători noii lor familii pentru că i-a adoptat astfel încât să poată începe un nou capitol din viața lor... împreună! Felicitări acestui trio special și familiei lor", se arată în mesajul reprezentanților adăpostului.

Noua proprietară a celor trei a ezitat inițial să îl adopte pe șoarece Tweaks, însă s-a răzgândit imediat după ce a observat legătura sa de prietenie cu motanul și câinele, după cum a declarat Tetzlaff.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Așa o fi?

3 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

4 Cuplu de sătmăreni ucis cu brutalitate. Suspectul a violat soţia şi apoi i-a omorât pe cei doi soţi

5 Așa o fi?