Un camion s-a răsturnat pe A3, în Ilfov. Traficul auto este restricționat

Un camion s-a răsturnat pe A3, în Ilfov. Traficul auto este restricționat

Sunt restricții marți dimineață pe sensul București – Ploiești al autostrăzii A3, la kilometrul 27, acolo unde un ansamblu auto cu defecțiuni tehnice s-a răsturnat.

Autostrada A3. FOTO Arhivă

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este restricționat pe banda de urgență și pe prima bandă a autostrăzii A3 , pe sensul București – Ploiești, la kilometrul 27, în zona localității Moara Vlăsiei, județul Ilfov, după ce un ansamblu auto cu defecțiuni tehnice s-a răsturnat”, precizează Poliția Română .

Accidentul a avut loc la Moara Vlăsiei, județul Ilfov. FOTO captură Politia Română

Accidentul a avut loc la Moara Vlăsiei, județul Ilfov. FOTO captură Politia Română

În urma accidentului, conducătorul auto a fost rănit ușor.

Se estimează reluarea în condiții normale a circulației după ora 12, potrivit Centrului INFOTRAFIC.

Traficul auto pe alte artere

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanță, A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești - Brașov, traficul se desfășoară pe un carosabil uscat și cu vizibilitate bună.

În județele aflate sub atenționare meteorologică de instabilitate atmosferică nu sunt semnalate condiții nefavorabile care să impună restricții de trafic pe artere rutiere.

Astăzi, în funcție de condițiile meteorologice, se vor executa diferite tipuri de lucrări în județul Vâlcea, care impun o serie de restricții, după cum urmează:

- DN 7, tronsonul kilometric 171+300 metri - 173+500 metri, pe raza localitățiilor Budești – Goranu, se asfaltează între orele 18:00 - 06:00, circulația desfășurându-se dirijat, pe un fir;

- DN 64, tronsonul kilometric 120+474 de metri - 135+500 de metri, pe raza localităților Vlădești - Olănești, se lucrează la aplicarea marcajelor rutiere axiale, între orele 08:00-18:00. Circulația rutieră se desfășoară îngreunat pe ambele sensuri de mers.

„În condițiile avertizările meteorologice de instabilitate atmosferică și averse torențiale, recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteza adaptată condițiilor din trafic și de drum, să evite să oprească pe marginea drumurilor în apropierea copacilor de mari dimensiuni pe care rafalele de vânt îi pot rupe și să crească distanţa de siguranţă între vehicule atunci când rulează pe un carosabil umed”, preciza, marți dimineață, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat